Özdilek

Güncel

Çokyaşar yeniden başkan

Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu’nun dün gerçekleşen olağanüstü genel kurulunda mevcut başkan Ahmet Çokyaşar güven tazeledi. Rakip Mustafa Kemal Kuttekin ise son anda adaylıktan çekildi

12 Mayıs 2014 Saat: 09:33
Çokyaşar yeniden başkan
Çokyaşar yeniden başkan

Yaklaşık 15 gün önce seçime giderek yeni başkan ve yönetimini belirleyen Romanlar Federasyonu, bu kez olağanüstü genel kurula gitti. Mevcut Başkan Ahmet Çokyaşar’a rakip olarak çıkması beklenen Mustafa Kemal Kuttekin son anda adaylıktan çekildi. Böylece Çokyaşar, yeniden federasyon başkanlığına seçildi.

 

BİRLİK MESAJI

Divan başkanlığına Faruk Ertok’un, katip üyeliklere Erdem Mucır ve Kerin Avağ’ın seçildiği kongrede konuşan Başkan Ahmet Çokyaşar, Romanlarla birlikte hareket edeceklerini söyledi. Çokyaşar, “Her şey Romanlar için iyi gidiyor. Yapacağımız çalışmalarla çok daha iyi yerlere geleceğiz” diye konuştu.

 

YENİ FEDERASYON

Adaylıktan çekilen Mustafa Kemal Kuttekin ise gençler olarak farklı projelerinin olduğunu dile getirdi. Kuttekin, “Destek veren derneklerin son anda fikir değiştirdi. Bundan dolayı adaylıktan çekildik. İzmit Serdar Roman Derneği ve Gültepe Roman Derneği olarak istifa ederek, Türkiye’de gençlik federasyonu kuracağız” diye konuştu. 

 

YÖNETİM KURULU

Ahmet Çokyaşar

Bayram Denizci

Nilay Büyükyaşar

Emine Dömek

Veysel Kan

Ayhan İrik

Yalçın İzbudak

Süleyman Çeker

Melike Danacı

Yaşar Boztaş

Alpaslan Uygur

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat