Özdilek

Kültür/Sanat

Çocuklardan Büyüklere Muhteşem Konser

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Çok Sesli Çocuk Korosu 10. Yıl Konserinde, başarılı performanslarıyla muhteşem bir geceye imza attı.

7 Mayıs 2017 Saat: 22:00
Çocuklardan Büyüklere Muhteşem Konser
Çocuklardan Büyüklere Muhteşem Konser

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Çok Sesli Çocuk Korosu’nun düzenlemiş olduğu 10. Yıl Konseri, İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Muhteşem gecede miniklerin performansı büyük beğeni topladı. Konsere İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, müdür yardımcısı Ayhan Zeren, şube müdürü Hatice Doğancı, Kocaeli Kandıralılar Derneği eski Başkanı Ahsen Okyar ile çok sayıda davetli katıldı.

48 KİŞİLİK KORO

Açılış konuşmasında İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, korodakı çocukları başarılarından dolayı tebrik etti. Koro şefliğini Arzu Uzun Akkaya ile Figen Yünlü’nun yaptığı 48 kişiden oluşan çok sesli çocuk korosu 14 şarkıyı başarıyla seslendirdi. Selen Dağdelen, Mina Erberber ile Defne Naz Ünal ve Zeynep Özgen’in soloları ise salonu dolduran veliler başta olmak üzere herkes tarafından büyük alkış aldı. Şarkılara Melis Erol piyanoda eşlik etti.

MADALYA VERİLDİ

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde, Prof. Dr. Nilgün Sazak koordinatörlüğünde Figen Yünlü ile birlikte 2007 yılında faaliyete geçen koro geride bıraktığı 10 yılda birçok başarılara imza atarak sayısız ödüle layık görülmüştü. Gecede 5 yıldır koristlik yapan Defne Naz Ünal, Ahmet Efe Küçük, Sena Çevik ve Nil Kızıltuna’ya madalyalarını İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat