Özdilek

Spor

Çocuklara havuz keyfi

Yaz aylarının gelmesi ve havaların iyice ısınmasıyla birlikte yüzme keyfini yaşamak isteyen Derinceli çocuklara yönelik sporun her alanına katkılar sunan Derince Belediyesi’nden çok önemli bir hizmet daha geldi.

23 Haziran 2013 Saat: 12:34
Çocuklara havuz keyfi
Çocuklara havuz keyfi

Derince Belediyesi tarafından ilçedeki 5-13 yaş grubu öğrencileri için uygulamaya konulması düşünülen eğitim ve eğlence havuzlarının Hikmet Uluğbay İlk ve Ortaokulu’nda bulunan havuz kısmında eğitimler başladı. Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan eğitim kurumundaki kurslardan başlangıç itibariyle yaklaşık 200 kursiyer yararlanıyor.

Yüzme eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilen derslerin pazar günleri hariç haftanın 6 günü sabah saat 10.00 ile 17.00 arasında devam ettirilmesi planlanıyor. Derince Belediyesi tarafından yaz spor okulları kapsamında ücretsiz olarak verilen eğitimlerden yararlanmak isteyenler 153 numaralı telefondan Derince Belediyesi’ne ulaşıp bilgi alabilecekleri gibi, dilerlerse Hikmet Uluğbay Okulu’nun bahçesinde yer alan kayıt masasında da başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat