Özdilek

Siyaset

Civelek'ten teşkilata uyarı

AKP Derince İlçe Teşkilatı’nın organize ettiği ilçe danışma meclisi programına katılan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Erdoğan için başlattıkları bağış kampanyasına değindi, "Gerekirse kefen paranızı bu hesaba yatırın&quo

26 Temmuz 2014 Saat: 18:12
Civelek'ten teşkilata uyarı
Civelek'ten teşkilata uyarı

AKP Derince İlçe Teşkilatı’nın danışma meclisi toplantısı ve iftar programı, Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa; AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, il başkan yardımcıları Mehmet İpşiroğlu ve Ahmet Berberoğlu, AKP İl Yönetim Kurulu’ndan Recep Demir, Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AKP Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züheyla Uslu, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Programda konuşan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, ilk günden arızalanan hızlı tren ile alakalı, “Ufak bir arıza yaptı. Elektrik hattı koptu. Basın hemen yazmaya başladı; ‘patladı’, ‘bozuldu’. Hızlı treni baltalamaya çalışıyorlar” ifadelerine yer verdi.

 

Gerçekleştirilen organizasyonda iftarın ardından partililere seslenen AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in gündeminde açılışı gerçekleştirilen ve ilk seferinde arızalanan hızlı tren ile yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi vardı. Mahmut Civelek konuşmasında, “Bugün buraya hızlı trenin açılışından geldim. Hamd olsun bu memleket hızlı trenini gördü. Tam İzmit’ in girişinde ufak bir arıza yaptı. Elektrik hattı koptu. Bunu nazarlık olarak aldık. Hemen basın yazmaya başladı, ‘patladı’, ‘bozuldu’. Bu hızlı tren, memlekete lazım olan bir şey ama bunu baltalamaya çalışıyorlar" dedi.

 

“En önemli görevimiz 3 Ağustos’ta olacak olan İzmit mitingi” diyen Civelek, "Ondan sonra 10 Ağustos’taki seçim. Tabii biz bugünlere kolay gelmedik. Başımızda herkesin konuştuğu bir dünya lideri olmasa; buraya kadar gelemezdik. Şimdi bizim yapmamız gereken onu Cumhurbaşkanlığı’na uğurlamak. 3 Ağustos’ta kalabalık şekilde Perşembe Pazarı’nda olunmasını bekliyorum. Derince’den en az 100 bin kişi” dedi. Bağış kampanyasından da bahseden Civelek, “Bir bağış kampanyası açtık. Bankaya gidip ama 5 lira ama 10 lira vererek, Cumhurbaşkanlığı adına açılmış yardım kampanyasına katkıda bulunun. Bu seçim döneminde cumhurbaşkanı adayımıza destek olmamız lazım gerekirse çocuklarınızın kumbaradaki paraları, gerekirse de kefen paracınızı bu hesaba yatırın” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat