Özdilek

Siyaset

Civelek’ten Dilovası’na Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, kendisine ilk kutlama ziyareti gerçekleştiren Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı iadeyi ziyarette bulundu.
 
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, partisinin Dilovası İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Belediye Başkanı Cemil Yaman ve İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İlçe yöneticileri ve kadın kolları tam kadro katıldı.
 
AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in Dilovası’na ilk ziyaretinde işbirliğine yönelik sıcak mesajların verildiği gözlendi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli ilçelerinden Dilovası’nın kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek şöyle dedi “Dilovası, Kocaeli genelinde 2009 yılında yapılan referandumda %81’lik gibi çok yüksek oyu almış bir ilçemizdir. Bu duyarlılık ve başarısından dolayı Başbakanımızın takdir ve şükranlarını kazanmış bir ilçenin Belediye Başkanı ve Teşkilat başkanı ile mensuplarını ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Belediye Başkanımız Cemil Yaman’ın göstermiş olduğu başarılı çalışmalar bizleri mutlu ediyor. İlçe teşkilatımız, zaten üzerine düşeni fazlasıyla yapmanın gayreti içerisinde. Tüm Kocaeli genelinde başlattığımız üye sayımızı %20 arttırma gayretimiz burada da başarı ile devam edecektir.” dedi.
 
Belediye Başkanı Cemil Yaman’da AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Dilovası ilçemiz olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı hizmet seferberliğinin buradaki temsilcileriyiz. Halkımızla olan yakın işbirliği ve diyalog sürecini başarı ile sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl referandum da %81 lik gibi rekor bir oy alarak ilçemiz halkı duyarlılığını göstermiş oldu. Yaklaşan genel seçimlerde Dilovası üzerine düşenin daha fazlasını yapacaktır. AK Parti İl Başkanımız Mahmut Civelek ve yönetim kurulu üyelerini ilçemizde ağırlamaktan da mutluluk duymaktayım” dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat