Özdilek

Siyaset

Civelek Umre Yolcusu

Haftalık olağan basın açıklaması için basın mensupları ile makamında buluşan Mahmut Civelek, önümüzdeki ayın 1.nde Umreye gideceğini açıkladı ve Fenerbahçe'yi şampiyonluğundan ötürü kutladı.

29 Nisan 2014 Saat: 20:19
Civelek Umre Yolcusu
Civelek Umre Yolcusu

Genel değerlendirmeler yaptı. 

 

1 Mayıs'ta Kandil olması ve üç ayların başlaması çok hayırlı bir tesadüf olarak değerlendiriyorum şeklinde konuşan Mahmut Civelek, "Mısır'da ki idam olaylarını değerlendirirsek I

İdam edilecek olan kişilerin sayısının 37'e düşmesini olumlu bir gelişme olarak kabul ediyoruz. 27 Nisan E-muhtırasının üstünden 7 yıl geçti. Ülkemizin sivilleşmesi için yapılan tüm çalışmalar olumlu gelişmeleri de beraberinde getirmiştir. Kısacası sivilleşmemiz açısından hızla ilerliyoruz. 

 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri artık gündemimizin ilk maddesini oluşturmaktadır. 10 Ağustos'ta ilk turda Cumhurbaşkanımızı seçeceğimize eminiz. Çalışmalarımızı kaldığı yerden tekrar başlattık. SKM'lerimizi ve irtibat bürolarımızı kapatmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanımız olması en büyük dileğimizdir. Bahçeli çıkıp herkes olabilir ama RTE Cumhurbaşkanı olamaz demektedirler. Bir zamanlar Muhtar bile olamaz denilen kişi şimdi başbakanımızdır. Mayıs ayında Cumhurbaşkanı adayımız belli olacaktır. Diğer partilerin adaylarının henüz adı bile ortaya atılmamıştır. Referandumdan daha fazla oy alacağımız bir aday belirleme oranı bekliyoruz. Bu da % 61'dir. 

 

Kılıç ve diğerlerinin DNA'larını biliyoruz

 

Anayasa mahkemesinin DNA'larını çok iyi biliyoruz. Gerici esaret altında ki adamlardır. 367 garabetine meşruiyet kazandıran kişilerden biridir. Biz Kılıç ve diğerlerinin DNA'larını çok iyi biliyoruz. Sayın Kılıçtaroğlu dün eleştirdiği kişiyi bugün göklere çıkarmaktadır" dedi. 

 

Liderler tarih yazar ve 24 Nisan'da yayınladığı taziye dünya da ses getirmiştir. Meseleleri çözme iradesinin tezahürüdür. Türkiye'nin sırtındaki yükü hafifletmiştir. Recep Tayyip Erdoğan tarihe geçmiştir ve ermeni diyasporasının sesini kesmiştir. 

 

1 Mayıs artık resmi bir bayramdır ve Taksim meydanı konusundaki ısrarları da anlamakta açıkçası zorlanıyoruz. Gitmeden bütün sendikalar ziyaret edip bayramlarını kutlayacağız randevuları aldık. 

 

Çeşmeler kurumadı ama muhalefetin oyları kurudu

 

İSU genel müdürü çok başarılı olarak işini yapmaktadır. Yeraltı sularını alıp baraja katarak ve artarak kullanıma sunmaktadırlar. İSU çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Sapanca Gölü'nün kurulduğunu açıklayan muhalefet parti yöneticilerinin evlerindeki çeşmelerden su akıp almadığını sokmak lazım. Çeşmeler kurumadı ama onların oyları kurudu" dedi. 

 

Civelek, "Cumhurbaşkanlığı secimlerinde sandık kurullarımızda toplam olarak 49 bin 599 kişidir. Yaklaşık 50 bin kişilik bir rakamla seçime hazırlanıyoruz. Eksiksiz olarak katıldığımızı daha bir ay önce ki yerel seçimlerde gösterdik. Seçim sandıkta kazanılır şiarını yerine getirdik. Şimdi bu kuvvetle cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat