Özdilek

Siyaset

Civelek, tazminatı Ay Işığı Derneği’ne verecek

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, yönetim kurulu toplantısı öncesi teşkilat çalışmalarını değerlendirdi. Bakanların ilimize sık sık gelmesini eleştirenlere yanıt veren Mahmut Civelek, bakanların ilimize sık gelmesi teşkilatlarının gü

1 Nisan 2013 Saat: 23:46
Civelek, tazminatı Ay Işığı Derneği’ne verecek
Civelek, tazminatı Ay Işığı Derneği’ne verecek
Önümüzdeki hafta içinde Derince Eğitim ve Araştırma ve Körfez Devlet Hastanelerine ziyaretler yapacaklarını açıklayan Civelek, 6 Nisan’da İl İstişare Kurulu, 7 Nisan’da da İl Danışma Meclisi toplantılarını yapacaklarını söyledi. Civelek, Yerel Yönetimler Şurası’nda ödül alan 5 belediye başkanını tebrik etti.

“PROJE ÇÖZÜM GETİRDİ”

Milli Birlik ve Kardeşlik Projesinin 10 yıl önce başlatıldığını ve çözüme ulaştığını belirten AKP İl Başkanı Civelek, “Çözüm sürecini sabote etmek isteyenleri milletimizi değerlendiriyor. Halk onlara sandıkta cevabını verecektir. Milletimizin onuruna, şerefine aykırı tek bir söz söyletmeyiz.”dedi.

Anketlerde AKP’nin oyununun düştüğüne yönelik iddialara yanıt veren Civelek şunları söyledi:

“- Çok absürt bir araştırma. Biz halkımızın içindeyiz. Halkımız hayatından memnun, AKP hükümetinden memnun. Türkiye güvenilir bir ülke olduğu için kredi notu arttı, İsrail özür diledi. Bunlar önemli adımlar Türkiye’nin önünü kimse tutamaz. Terörden beslenenler terör bitince kendilerinin de biteceğini biliyorlar. Bizi eleştirenler önce milletle gönül bağı kursunlar.”

“ONUN PARASINDA GÖZÜMÜZ YOK”

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan’a Namazgah Barajı’nı gezdirmeyi teklif eden AKP İl Başkanı Civelek, “Yalçın Bey kaçak güreşmesin. Karalama taktikleri ile siyaset yapmaktan vazgeçmelerini tavsiye ediyorum.”dedi. İsmail Özkar ile ilgili davaya da değinen Civelek, “Mahkeme kendisini iftiracı olarak tescilledi. Ailemize yönelik bir saldırının karşılıksız kalmamasını düşünerek 50 bin TL’lilik maddi-manevi tazminat davası da açmıştık. Dava sonuçlanınca bunu da kamuoyu ile paylaşacağız. Onun parasında gözümüz yok. Kazanılan parayı bir hayır kurumuna (Ay Işığı Derneği) vereceğim.”diye konuştu.

Bu arada, AKP’de Mayıs-Haziran aylarında başlayacak Siyaset Akademisi için kayıtların il ve ilçe binalarında devam ettiği hatırlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat