Özdilek

Güncel

Civelek, taşlı saldırıya uğrayan Çınarlı Mahallesinde

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, geçtiğimiz hafta içinde bir grubun taşlı saldırısı sonucu camları kırılan AKP Çınarlı Mahalle Temsilciliğine ziyarette bulundu.

22 Haziran 2013 Saat: 17:32
Civelek, taşlı saldırıya uğrayan Çınarlı Mahallesinde
Civelek, taşlı saldırıya uğrayan Çınarlı Mahallesinde

Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Mehmet İpşiroğlu, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Habip Aşı, Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ve partililer katıldı.

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, gezi parkı eylemi olarak başlatılan eylemlerin çok farklı boyutlara ulaştığını, Cumhuriyet tarihi boyunca en çok gelişmenin yaşandığı mayıs ayının bazı çevrelere rahatsızlık yarattığını ve milletimizin de rahatını bozmaya çalışan eylemlerle karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Eylemlerin başka boyutlara ulaştığını dile getiren Civelek, “Çevre eylemi olarak sokaklara çıkan vatandaşlarımızı marjinal ve illegal gruplar kullanmış ve kendi lehinde eylemlerin içlerine sokulmuştur. Bizim burada dikkatli ve dirayetli olarak tavrımızı ortaya koymalıyız” dedi.

“DURAN DEĞİL, ÇALIŞAN ADAMDAN FAYDA VAR”

Saldırıları farklı yerlere taşıma gayreti içinde olanlara geçit vermeyeceklerini belirten Mahmut Civelek, “Alevi-Sünni kavgası yaratmak istemekteler. Biz bu olaylara karşı her zamanda daha kucaklayıcı olacağız. Barışın ve kardeşliğin diliyle konuşacağız. Bu millet yıllardır Alevisiyle, Sünnisiyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Türk’üyle, Kürdüyle bir ve beraberdir” dedi.

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“- Her birimizin soğukkanlı ve sağduyulu olmamız gereken bu hassas süreçlerde kendimiz için bir fayda sağlamalıyız. Biz teşkilat olarak normal işimize devam ederek milletimize daha nasıl faydalı olabiliriz düşüncesi içinde olmalıyız. Duran adamlar gibi eylemciler zaman zaman ortaya çıkacaktır. Bu ülkeye duran adamlardan değil, çalışan adamlardan fayda gelir”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat