Özdilek

Siyaset

Civelek, "Meclis üyelikleri adaylıklarında ekstrem değişiklikler olabilir"

AKP İL Başkanı Mahmut Civelek bugün düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında hassas bir konuyu ele aldı ve belediye meclis aday adaylıkları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18 Kasım 2013 Saat: 19:56
Civelek, "Meclis üyelikleri adaylıklarında ekstrem değişiklikler olabilir"
Civelek, "Meclis üyelikleri adaylıklarında ekstrem değişiklikler olabilir"

Civelek, "daha önce açıkladığım üzere meclis aday adaylıkları başvurusu 1 Aralık 2013 tarihi itibariyle son bulmaktadır. Meclis aday adayları için Bir temayül yoklaması yapılması fikri şimdilik havada kalmış gibi görünse de 1 Aralık tarihinden sonra yapılabilme ihtimali vardır" dedi.

Civelek, "Yalnız burada önemli bir detay daha vardır. Bu detay belediye meclis adaylarının belirlenmesi tasarrufu sadece genel merkezimize aittir ve genel merkez dominanttır. Yani belirleyici olan genel merkez ve hatta başbakanımızın ta kendisidir. Ama başbakanımızın eleştirel bir yaklaşımı olur da ben sizden genç aday adayları ya da kadın adaylar istemiştim diyebilir ve listeler üzerinde oynayabilir veya yeni aday adayları isteyebilir. Belki de kendisinin uygun gördüğü kişilerin listeye alındığını belirtebilir. Tüm bu tasarruflar başbakanımıza ve genel merkeze aittir" şeklinde konuştu.

Böylece kendisi için AKP belediye meclis üyeliğinin cepte keklik olduğunu düşünen bazı AKP'liler sükut-u hayale uğrayabilirler bizden söylemesi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat