Özdilek

Siyaset

Civelek,Kurtuluş savaşı daha bitmedi

AKP birim başkanlıkları toplantısı yapıldı. AKP içinde kurulan 13 ayrı birimle çalışmalara başlandı.

19 Nisan 2014 Saat: 13:45
Civelek,Kurtuluş savaşı daha bitmedi
Civelek,Kurtuluş savaşı daha bitmedi

Birim başkanlıkları olarak Ekonomi işleri, halkla ilişkiler, Mali ve Idari işler, ArGe işleri, İl sekreterliği, muhasiplik birim başkanlığı, gençlik kolları, kadın kolları, sosyal işler, dış ilişkiler, tanıtım ve medya işleri, seçim işleri, teşkilat başkanlığı, siyasi ve hukuk işleri başkanlığı olarak birimler oluşturuldu ve çalışmalara başladı.

Kurtuluş savaşı daha bitmedi

Mahmut Civelek, "Daha bu kurtuluş savaşının ikinci ve üçüncü rauntları var. Neler yapamadıklarını hep beraber gördük işte. Bunların bir çizgisi bile olmadığını gördük. Bazı yerlerde başka diğer yerlerde başka adayları desteklediklerini gördük. Sandıkta yine başarılı olacağız. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimde de başarılı olacağız. Kongre delegelerimiz Perşembe günü Ankara'ya gidecekler. Teşkilat olarak neler yapabileceğimizi konuşmak için bir araya geldik. Muhalefet işini gücünü bırakmış birbirlerinin kuyruklarına takılıyorlar. Ülke de bir muhalefet sorunu olduğunu hep söylüyoruz. Bizler çalışmalarımızı tekrar tekrar gözden geçirerek hazırlanmamız gerekiyor. Sandık yönetim kurulları üzerine çalışmalarımızı hemen başlatacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimi çok önemli ve halkımız ilk kez cumhurbaşkanını seçecek" dedi.

Seçim günü ölümden başka hiç bir derdimiz olmamalı

İbrahim Karaosmanoğlu, "Hepimizi memnun eden bir sonuc aldık. Hiç bir ilçemizden aşağı düşmedik. Bir önceki seçime göre aşağıya ona itibariyle düşmedik. Oyumuzu yükselttik. Sorumluğumuz daha da arttı. Halkımıza hizmete devam edeceğiz ve biz halkın ağası paşası değiliz. Bütün entrikalara rağmen halk bize desteğini veriyor. Bunda hepimizin emeği var. Cumhurbaşkanlığını ilk turda kazanmamız lazım. Hedefimiz cumhurbaşkanlığı seciminde referandumda aldığımız oyun üstüne çıkmamızdır. Her mahalle de seçime hazırlanır gibi çalışmalara başlamamız lazım. Küskünlerin gönlünü almak için çalışmamız gerekiyor. Seçim günü ölümden başka hiç bir derdimiz olmamalı ve cumhurbaşkanımızı seçmeliyiz" şeklinde konuştu.

Büyük kongre delegeleri Ankara yolcusu

Kocaeli'nden 24 büyük kongre delegasyonu üyesi Ankara'ya başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talep ettiği temayül yoklaması için Perşembe günü yola çıkacağı açıklandı. Temayül yoklamasında iki soru sorulduğu öğrenildi. Ilk soru cumhurbaşkanı olarak kimi görmek istersiniz ve ikinci soru olarak ta üç dönem kısıtlaması kaldırılmalı mi sorusu soruluyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat