Özdilek

Siyaset

Civelek, "Kaset muhalefeti ile bir yere varamazlar"

Ana muhalefet olarak CHP, yavru muhalefet olarak ta MHP’yi tanımlamayan Civelek, her iki partinin yöneticilerinin eleştiri ve iftiralarına şahit olduklarını ancak her iki partinin kasetlere yabancı olmadığını belirtti

5 Mart 2013 Saat: 13:34
Civelek, "Kaset muhalefeti ile bir yere varamazlar"
Civelek, "Kaset muhalefeti ile bir yere varamazlar"
Civelek, “Bizimkiler gizli-saklı çekilmiş değil. Bir toplantıdan konuşmalar cımbızlanarak alınmış sözler. Kasetlerle ilgilenen CHP’li milletvekiline(Haydar Akar) bunları hiç yakıştıramadım. Bu konularda pek mahir olduğunu da gördük. Seçime doğru iftiralar artarak devam edecektir. Kaset muhalefeti ile bir yere varamazlar. Kasetlerle dinlemelerle bizi yolumuzdan alıkoyamazlar. Kendi kasetlerini örtmekte pek yetenekliler. Biz abdestimizi suyla alırız. Teyemmümün şartları da ilmihal kitaplarında yazar. Halüsinasyon görüyorlar.”
CHP’li belediyelerin yönetimlerde olduğu dönemlerde hazineyi ağır zarara uğrattıklarını Kocaeli’nin milletin parasını harcayanlar vicdanlarda suçludurlar. Sütten çıkmış ak kaşık değiller. İSU’nun 29 ceza dosyası var. 32 mahkumiyet ve 211 yıl ceza var. Zimmet, sahtecilik, görevi kötüye kullanmaktan suçları sabit görülmüş. Suçlu görüldüler, zaman aşımından beraat ettiler. Efsane geri dönse ne yazar, dönmese ne yazar? Hakikat, seçimlerin 13.0 olacağıdır. Allah onlara fırsat vermesin ülkeyi 1930-40’lı yıllara geri götürürler.”dedi.

CHP’nin Profesörlerine seslenen Civelek, “Köylere gittiklerinde AKP’nin köylere yaptıkları hizmetleri de görsünler. O köylere hangi yollardan gidiyorlar, o yolları kimler yapmış bir zahmet sorsunlar. Bu kadar hizmeti görmezlerse vallahi çarpılırlar. Biz onları sandıkta çarpacağız. Sandığın dibimde kalacaklar” diye konuştu. 

Civelek, İl Disiplin Kurulu tarafından alınan kararlarla ilgili bilgi de verdi. “Mehmet Eryürek, İl Disiplin Kurulu ihracına karar verdi. Ankara’ya gönderdi. Savunmalarını yapan Kandıra Belediye Meclis üyelerinden Erkan İşler ve Rüştü Uygur 1 yıl, Özcan Şenol 6 ay geçici ihraç kararı alındı. İl Disiplin Kurulu’nun aldığı kararlar Ankara’ya gönderildi. Bu partide gerginlik yapılmasını izin vermeyiz.”dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat