Özdilek

Siyaset

Civelek “İtitazları laf olsun diye yaptılar”

AKP Derince teşkilatı tarafından düzenlenen danışma meclisinde 30 Mart seçimlerinin mutluluğu yaşanıyordu. Toplantıda konuşan il başkanı Civelek, seçim itirazlarını değerlendirerek, “Laf olsun diye itiraz ediyorlar” dedi

6 Nisan 2014 Saat: 17:05
Civelek “İtitazları laf olsun diye yaptılar”
Civelek “İtitazları laf olsun diye yaptılar”

İlimizdeki tüm belediyeleri elinde bulunduran AKP’de yapılan seçimin ardından önceki akşam Derince’de bir danışma meclisi düzenlendi. 54’üncüsü gerçekleşen danışmaya AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçe başkanı Ahmet Ark, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve partililer katıldı. Toplantı öncesinde Mahsun Elmas’ın sahibi olduğu Elmas Düğün Salonu’nun açılışı yapıldı.

 

YENİ HEDEF YÜZDE 50

Danışmada konuşan ilçe başkanı Ahmet Ark, yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirterek, “En yakın rakibimize 12 puan fark attık. Başkanımız Ali Haydar Bulut’a özel olarak teşekkür ediyorum. Bundan sonra önümüz daha da açık. Bugün 35 bin oy aldık ama hedefimiz bundan sonra yüzde 50’dir” dedi.

 

DERİNCE CAZİBE

MERKEZİ OLACAK

Daha sonra konuşan belediye başkanı Ali Haydar Bulut ise, “2004 seçimlerinde 16 bin oy almıştım. Bugün ise 35 bin oy aldık. Bu başarıda emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Derince’nin başkanı olarak rozetlerini çıkardıklarını belirten Bulut, şöyle konuştu: “Ayrım yapmadan projelerimizi hayata geçireceğiz. Fikir desteği vermelisiniz. Biz Derince’ye hizmet etmek için varız. Derince’yi marka haline getireceğiz, en büyük projemiz ise halkımızın gönlüne girmektir.”

 

CHP SORUNU BELLİ

Toplantıda son konuşmayı ise il başkanı Mahmut Civelek yaptı. Kocaeli genelinde 13-0’lık bir seçim sonucuna imza attıklarını belirten Civelek, “Kocaeli tarihinde ilk kez 130 bin kişinin katıldığı bir miting ilk kez oldu. Biz nasıl fazla oy alırız muhasebesindeyken, CHP’nin lideri iki puanlık artışı bir başarı olarak görüyor. Böyle giderse CHP, 2050’li yıllara kadar iktidara gelemez” dedi.

 

BULUT PROJE ADAMIDIR

Seçim sonuçlarına yapılan itirazların göstermelik olduğunu belirten Civelek, “CHP elinden gelse 1950’den günümüze kadar yapılan tüm seçimlerin iptalini isteyecek” dedi. “2023’ler 2071’ler bizimdir” diyen Civelek, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un proje adamı olduğunu belirterek, “Derince’nin ve Ali Haydar Bulut’un yolu açık olsun” mesajını verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat