Özdilek

Siyaset

Civelek istifa etsin

AKP’den istifa edip CHP’ye geçen 436 kişinin istifaları parça halinde yollanacak. İstifa edenler hakkında konuşan Mahmut Civelek’e cevap veren Mehmet Acar, “Civelek, bize laf yetiştireceğine istifa etsin” dedi

12 Mart 2014 Saat: 18:03
Civelek istifa etsin
Civelek istifa etsin

AKP’nin kurucu gençlik kolları başkanlığı yapan ve 436 kişiyle istifa ederek CHP’ye üye olan Mehmet Acar, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a tepki gösterdi. AKP’lilerin 13 yıldır kendilerini dinlemediği için bu kararı aldıklarını söyleyen Acar, “Civelek kendisine hiçbir istifa gelmediğini 2-3 kişi olduğumuzu söyledi. İmza topluyoruz 150 imzalı dilekçemizi AKP ilçe başkanlığına göndereceğiz. 436 arkadaşımızın dilekçelerini parça parça her hafta bir şekilde göndereceğiz” dedi.

 

ÜZERİMİZDE BASKI VAR

Üzerlerinde çeşitli baskılar olduğunu belirten Acar, Civelek’in olaylara hakim olamadığını ve il başkanlığı yapamadığını ifade etti. Acar, “Birçok arkadaşımıza iş teklifi yapılıyor. Aksi halde çalışanlar işten atılmakla tehdit ediliyor. Seçime 1-2 gün kala son istifaları da göndereceğiz. Civelek, Mehmet Acar bizimle pazarlık yapmak istiyor demiş. Benim hiçbir pazarlığım yoktur” dedi. 436 kişinin istifasını seçimin son gününe kadar parça parça yollayacaklarını söyleyen Acar, “Parça halinde istifalarımız gidecek. Sayının artacağına da eminiz. Bana hala daha gelen istifa dilekçeleri var” dedi.

 

GÖGERCİN’E TEPKİ

Vanlılar Derneği Başkanı Ömer Gögercin’e de eleştiriler yönelten AKP eski mahalle teşkilat yöneticisi Rüstem Aslantaş, ise “Acar, ben ve Gögercin ile yaptığımız toplantıda Gögercin aradığı Sefa Sirmen’e, namus ve şeref sözü vererek destek olacaklarını söyledi. Daha sonra basın açıklaması yapıp AKP’yi desteklediğini açıkladı. Kendine yakışan bir davranış sergiledi” dedi.

 

CİVELEK BIRAKMALI

Mahmut Civelek’in il başkanı olarak partisine sahip çıkmak yerine istifa edenlerin aleyhinde konuştuğunu söyleyen Acar, “Biz bu kararı partili arkadaşlarımızla aldık. Nevzat Bey’in, Civelek’in bize yaklaşımlarının tepkisi olarak istifa ettik. Bizi hep yok saydılar. 13 yıl boyunca bizi dinlemeyen insanlarla pazarlık yapmamız söz konusu değildir. Kendileri 20 yıl hayatımı garanti altına alabilecek teklifler gönderdi. Civelek’in yerinde olsam bana cevap vermek yerine istifa ederdim. Bana cevap vermek yerine istifa edip bıraksın bu işleri” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat