Özdilek

Siyaset

Civelek, Gebze'de Paketi Övdü!

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, dün Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan demokratikleşme paketi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Civelek, “Paketten çok mutlu olduk, demokratikleşme adına güzel şeyler olacak” dedi.

1 Ekim 2013 Saat: 12:44
Civelek, Gebze'de Paketi Övdü!
Civelek, Gebze'de Paketi Övdü!

AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, dün geldiği Gebze’de yeni açıklanan demokrasi paketini değerlendirdi. Türkiye’nin demokrasi adına geçmişte büyük sıkıntılar yaşadığını söyleyen Civelek, “İnsanı Yaşat ki devlet yaşasın” mantığı ile hareket ediyoruz. Umuyorum ki bu paket sayesinde de önemli gelişmeler yaşanacak” dedi.

PARTİ KAPATMA SONA ERDİ

Açıklanın bu paketin son olmadığını da söyleyen Civelek, demokrasi adına  önemli adımlar atıldığını, bu adımların devamının da geleceğini ifade etti. Parti kapatmaların da bu paket sayesinde sona erdiğini söyledi. Yeni pakette kamuda başörtüsünün serbest kalacağını memurların da siyaset yapacağını söyleyen Civelek, “Allah’a hamdolsun ki bize bu günleri gösterdi” dedi.

KİMSE ALEYHTE KONUŞMASIN!

Partilerinde aday adaylığı sürecinin bugün başlayacağını da hatırlatan İl Başkanı Mahmut Civelek, “İl Başkanları olarak 2 Ekim’de Ankara’da olacağız, aday adaylarımızın partimizin çizdiği çerçeve içerisinde mücadele etmelerini ve kimsenin aday adayı, mevcut başkan veya partimizin aleyhinde konuşmaması gerektiğini hatırlatmak istiyorum.” dedi.

MEVCUT BAŞKANLAR BİR ADIM ÖNDE

Mevcut belediye başkanlarının yeniden adaylıkta bir adım önde olabileceğini de ifade eden  Civelek, “Kim aday olursa olsun oylarımızı daha arttırmanın hesabı içerisinde olacağız.” dedi.

Gebze Belediyesi ile ilgili kendisine herhangi bir evrak gelip gelmediğinin de sorulması üzerine Civelek, “Bana bugüne kadar böyle bir evrak gelmedi, elinde evrakı olan varsa ilgili makamlara ulaştırsın. Yetimin hakkını yiyenin ve yanlışı yapanın yanında olmayız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat