Özdilek

Siyaset

Civelek "Fitne, fesat çıkarmak isteyenlere dikkat edelim"

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatının 11. Danışma Meclisi, belediye düğün salonunda yapıldı

12 Şubat 2013 Saat: 11:31
Civelek "Fitne, fesat çıkarmak isteyenlere dikkat edelim"
Civelek "Fitne, fesat çıkarmak isteyenlere dikkat edelim"

Ulaşımda rahatlamanın sağlandığına işaret eden Belediye Başkanı Yaman Dilovası Hastanesi’nin kısa sürede bitirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “bu ay sonu hastane yapılarak teslimatı gerçekleştirilecek. Artık halkımız sağlık hizmetini baş ucunda sorunsuz olarak alacaktır. Bu hastanemizin projesinin çizimini biz üstendik, hastanenin yapılmasının hızlandırılması için bunu yaptık ve bu emeklerimiz boşa gitmedi” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’te yaptığı konuşmada 11 yıl önce başlayan hizmet kervanı bu gün büyüyerek devam ediyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. 11 yıldır bu hep böyle oldu, bizi birbirimizden kimseler ayıramaz. Kimsenin kimseden hiçbir üstünlüğü yoktur. Sadece bizim birbirimizden üstünlüğümüz Allah katında olur ve oda Allah’a olan takvadandır.
CHP’nin tek istediği ülkeyi her yönüyle 1940’lardaki gibi geriye götürme rüyalarıdır. Biz CHP’nin yasaklı yıllarını çok iyi biliyoruz. Sandıkta doğan güce onların gücü yetmedi ve hiçbir zaman yetmez. Ancak sandık hileleri ile seçimi kazanmayı çok iyi bilirler.

Önümüzdeki yerel seçimler çok önemli, fitne ve fesat çıkarmak isteyenlere çok dikkat edelim. Birlik ve beraberliğimize ihtiyacımız var. Bu birlik ve beraberliğimizle birbirimize güç vererek oylarımızı yükseltelim. Biz, ilçe teşkilatımızla, belediye başkanımızla, kadın ve gençlik kollarımızla, mahalle başkanlarımızla, milletvekillerimizle, tüm teşkilatlarımızla bir aileyiz. Bizde fitne çıkmaz ve çıkarmak isteyenlerde boşuna heveslenmesinler” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat