Özdilek

Siyaset

Civelek: “CHP’liler hala kara tren peşinde”

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Antikkapı’da İlçe Başkanları ile bir araya geldi. Ankara’daki temaslarını anlatan Civelek, İl başkanları ile 15 günde bir buluştuklarını hatırlattı, mayıs ayının ilk haftasında da Belediye Başkanl

22 Nisan 2013 Saat: 16:31
Civelek: “CHP’liler hala kara tren peşinde”
Civelek: “CHP’liler hala kara tren peşinde”
Ayrıca önümüzdeki günlerde Gençlik ve Kadın Kolları ile toplantı yapacaklarını belirten Civelek, önümüzdeki ay içinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Faruk Çelik’in ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in ilimize geleceğini, İl Danışma Kurulu toplantısı, seçim çalışmaları, ev gezileri, akil insanların gezileri yapacaklarını ifade etti.  

Gençlik Kollarının ilk kez 25 Nisan’da istişare toplantısı yapacağını açıklayan Civelek, Cumartesi günü yapılan Ekonomi Forumunda 18 maddenin çıktığını ve bu maddelerin tartışıldığını belirterek, “Bu maddeler içinde 5 madde ön plana çıktı. Bunlar, Bilişim Teknolojileri ve Bilişim Vadisi, Entegre Ulaşım ve Lojistik Üssü, Kongre-Fuar ve Sağlık Turizmi Merkezi, Katma Değeri Yüksek ve Markalaşmış Sanayi, Sanayisi ile entegre Mesleki Eğitim kenti Kocaeli. Hayal ettiğimiz Kocaeli ile ilgili teknik bir çalışma oldu. 1 ay içinde nihai bir hazırlayıp Ankara’da takipçisi oyacağız. Bundan sonra yapılacak çalışmaları da bu vizyoner çalışmalar ışığında olacak. Bu konuda yeni fikirlere açığız” dedi.

SİYASET AKADEMİSİ BAŞLIYOR

Siyaset Akademisinin 26 Nisan Cuma günü başlayacağını hatırlatan AKP İl Başkan Civelek, başvuruların Cuma gününe kadar devam edeceğini söyledi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in katılımı ile saat 10.00’da The Ness Otel’de İl Danışma Meclisi toplantısını yapacaklarını söyleyen Civelek, “Toplantının gündemin çözüm süreci olacak “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’te mayıs ayında ilimize gelecek, sivil toplum kuruluşları ile esnafları ziyaret edecek. Kutlu Doğum haftası nedeniyle teşkilat mensuplarımız hiç tanımadığı 3 bin 400 aileyi ziyaret edecek” diye konuştu.

AKİLLER YİNE GELECEK

Akil İnsanların geçtiğimiz hafta İzmit’te yaptıkları ziyaretleri değerlendiren Civelek, şunları söyledi, “Akil insanlar, MHP’nin ve CHP’nin engellemeye çalıştığı asil ve soylu bir iş yapıyorlar. CHP ve MHP’nin barışa koymadığı katkıyı kendi çabaları ile halka anlatmaya çalışıyorlar. Şehrimizde MHP ve marjinal gruplar görüşmeleri engellemek istediler ve bu sabotajda başarılı oldular. Sağdan soldan saysanız en fazla 50 kişiler. Kocaeli’nin nüfusu 1 milyon 600 bin. Bu kent gerginlik istemiyor. Biz Türk bayrağını biz başımızda taşıyoruz. Akıllı insanların yapacağı şeyler değil. Keşke fikirleri olsa da söyleseler. Biz barıştan yanayız, onlar kavgadan yanalar.” dedi. Akil İnsanların tekrar geleceğini açıklayan Civelek, “Biz Akil İnsanlar heyeti geldiğinde burada yoktuk. Olsaydık böyle olmazdı. Bu kez yapacakları programa destek vereceğiz.”dedi.

CHP’lilerin Cengiz Topel Havaalanı ile ilgili eleştirilere şu yanıtı verdi: “CHP’liler 80 yıldır rötarlı uçuşlar yapıyorlar. Onlar hala kara tren peşindeler. Haberi olsun hızlı tren geliyor.

80 yıldır milletten kuleden kalkış izni bekliyor, bu kafayla giderlerse daha çok beklerler.

Onlar boş işleri ile uğraşıp dursunlar, biz oylarımızı daha çok arttırarak işimize bakacağız. Allah CHP’den razı olsun. Onlar böyle yaptıkça biz rahat ediyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat