Özdilek

Siyaset

CİVELEK; CHP HER ŞEYE KARŞI

MİA konusunda eleştirilerde bulunan CHP'nin her şeyi mahkemeye taşıdığını söyleyen Civelek, ‘Kocaeli'ye vizyon kazandıracak proje meclisten geçti ama CHP buna da karşı' dedi

16 Eylül 2013 Saat: 21:49
CİVELEK; CHP HER ŞEYE KARŞI
CİVELEK; CHP HER ŞEYE KARŞI
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesinde bir basın açıklaması yaptı. Makamında basın mensuplarıyla buluşan il başkanı Mahmut Civelek'e ilimize neredeyse hiç gelmeyen milletvekili Muzaffer Baştopçu eşlik etti. Mecliste üç dönemi tamamlayan Muzaffer Baştopçu, partideki yöneticilere ağabeylik yapacağını paylaştı. Sefa Sirmen'in İzmit'e aday adaylığını değerlendiren Muzaffer Baştopçu, Yuvacık Barajı'ndaki yargı sürecine gönderme yaptı. 
 
Sefa Sirmen'in İzmit Belediye Başkan aday adayı olmasını değerlendiren Muzaffer Baştopçu, Yuvacık Barajı'nda yaşanan süreci hatırlattı. Baştopçu, “Keşke beraat kararları Sefa Sirmen'in elinde olabilseydi ve arkadaşları cezaevinde olmasaydı. Bir belediye başkanı yargılanıyorsa ve hüküm giyiyorsa partinin üst yönetimi bir karara varır. Yargılanma önemli değil zamanında ben de yargılandım önemli olan yargılandıktan sonra beraat kararını alabilmektir” ifadelerine yer verdi.
 
Körfez Belediye Başkanlığı'na adının geçtiği söylentilerine cevap veren Baştopçu, “Bu görevi yaptık artık belediye başkanlığı yapmayanlar görev yapacak” dedi.  Baştopçu'nun ardından il başkanıMahmut Civelek, yeni eğitim dönemine başlayan öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Civelek,  ayrıca LYS'de ilk yüze giren öğrencilere 24 Eylül, 1 Ekim ve 8 Ekim'de düzenlenecek törenlerle otomobil verileceğini müjdeledi.
 
Gezi Parkı eylemelerine de değinen Mahmut Civelek, “Gezi Parkı eylemlerine katılan gençler ellerinde molotoflarla ihtilal yapmaya kalktı.  Bu gençler, 2001 yılındaki Türkiye'nin durumuyla şimdiki durumunu kıyaslasın. Ona göre eylem yapsınlar” diyerek, Türkiye'nin geliştiğine dikkat çekti. Merkezi İş Alanı (MİA) projesi konusunda yapılan eleştirilere de cevap veren Civelek, “MİA projesi ben belediye başkanlığı yaptığım dönemde meclisten geçmişti” diyerek geçmişi hatırlattı. 
 
Konuşmasının devamında MİA'yı eleştiren CHP'ye yüklenen Mahmut Civelek, “İzmit'te güzel bir şey kazandırıldığında mahkemeye koşan zihniyetle karşı karşıyayız. Çarşı her şeye karşı” diyerek topa tuttu. Öte yandan başkan Mahmut Civelek AKP Dilovası İlçe Teşkilatı'nda ilçenin hizmet alamadığını söyleyerek istifa eden ilçe kadın kolları yöneticisi Fatma Özcan'a “Dilovası'nın hizmet alamadığını söyleyen birini Allah çarpar” şeklinde cevap verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat