Özdilek

Güncel

Civelek: "Başiskele’de Ayaz’dan başka aday adayı beklemiyoruz"

Başiskele Belediyesi’nin Döngel Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Şelale Park’ı düzenlenen törenle mahalle halkının hizmetine sundu.

14 Ekim 2013 Saat: 21:58
Civelek: "Başiskele’de Ayaz’dan başka aday adayı beklemiyoruz"
Civelek: "Başiskele’de Ayaz’dan başka aday adayı beklemiyoruz"

Döngel Mahallesi Kocatepe Caddesi’ndeki Şelale Park’ın açılışına Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, AKP Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, Başiskele İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, il ve ilçe protokolü katıldı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın ev sahipliğindeki organizasyona AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in sözleri damgasını vurdu. Civelek, Hüseyin Ayaz’ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu söyledi, Başiskele’den seçim dönemi için başka aday adayı çıkmasını beklemediklerini belirtti.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Döngel Mahallesi Kocatepe Caddesi Merkez Cami önünde düzenlenen programda ilk söz alan Döngel Mahalle Muhtarı Uğur Baydar Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, belediye birim müdürlerine ve çalışanlarına teşekkür ederek parkın hayırlı olması dileklerinde bulundu

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, buranın eski haliyle bugünkü durumu sarasındaki farkı en iyi bu bölgede oturanların bileceğini belirtti, “Biz 4,5 yıldır siyasi iktidardan aldığımız destek ve güçle, Büyükşehir Belediye Başkanımızın bize verdiği moral, destek, güç ve şu gördüğünüz güzelliklerle Başiskele’de çok güzel işlere imza attık. Hiç kimseyle çatışmadan, kimseyi ötekileştirmeden, herkese güleryüz göstererek hareket ettik. Bu ilçenin birleşimini 4,5 yıl içerisinde Başiskele halkının birlik ve beraberliği olarak, kardeşliği ve dayanışması olarak Kocaeli kamuoyuna sunduk.  Allah’ımıza şükürler olsun bugün Başiskele’yi Kocaeli’nin her köşesinde konuşulur hale getirdik” dedi

BAŞKAN: “DAHA ÇOK OY BEKLİYORUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da geçen sene Başiskele’den Büyükşehir olarak alınan yüzde 58’lik oyun, yüzde 75-80’lere çıkmasını istedi. Karaosmanoğlu, “Kocaelili kardeşlerimiz güzelliklere alıştı. İnsanımızı seviyoruz. Planlı ve sistemli çalışıyoruz.  Kocaeli’nin tümünü 3 yıl geceli gündüzlü çalışarak planladık. Eskiden güzel şeyleri gelişmiş ülkelerde görüyorduk. Bizde bunlar plansızlıktan ve yönetimsizlikten yapılamıyordu. Ama şimdi her şey planlı ve projeli yapılıyor. Artık dünyanın en güzel yolları, kavşakları, sahilleri Kocaeli’de” dedi.

2880 METREKARELİK ŞELALE PARK

Süs havuzlu saat kulesi monte edilen Kocatepe Caddesi Döngel Merkez Cami önünde kavşak düzenleme çalışmasıyla eş zamanlı olarak yapımına başlanan "Şelale Park" 2 bin 880 metrekarelik alanı kapsıyor. Oturma grupları, kameriyeleri, futbol sahası, çocuk oyun alanı gibi herkesin kullanabileceği fonksiyonel donatılar monte edilen yeni parkın içinde ayrıca kafeterya ve şelale bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat