Özdilek

Siyaset

''Civelek, basına çıkmaz oldu''

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, yaptığı haftalık basın toplantısında İlçelerde 8 Şubat’ta yapılacak eğilim yoklamasıyla ilgili bilgi verdi, 30 Mart seçimleriyle ilgili değerlendirme yaptı. MHP’nin İstanbul’daki seçim bürosuna

29 Ocak 2014 Saat: 23:45
''Civelek, basına çıkmaz oldu''
''Civelek, basına çıkmaz oldu''

8 Şubat’ta İlçelerde yapılacak meclis üyelerinin belirleneceği eğilim yoklamaları için ilçe örgütlerinin hazırlıklarını yaptığını, seçimlerin yapılacağı yerler için gerekli izinlerin alındığını açıklayan Kuşkan, “İlçelerin yapacağı eğilim yoklamalarında sıkıntı olmaz. Tercihimiz okullar ancak olmazsa bile uygun salonlarda seçimlerimizi yaparız” dedi. Birçok ilçe ile Büyükşehir Belediye seçimlerinin kazanacaklarını, Büyükşehir’de seçiminde ibrenin kendilerine döndüğünü belirten Kuşkan, “Her gün en az 2-3 ilçeye gidiyorum, bunu görüyor ve hissediyorum.” dedi. Kuşkan, anket yapıldı mı sorusuna, “Zamanı gelince açıklayacağız” diye cevap verdi.

Yalçın Kuşkan, İzmit İlçe Örgütü ile birlikte Şubat ayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla aday tanıtım toplantısı yapacaklarını, ancak tarihinin henüz belirlenmediğini açıkladı.

Kuşkan, Mahmut Civelek’e de gönderme yaptı, “AKP İl Başkanı basına çıkmaz oldu. Bir iki ay önce yaptığı açıklamada bütün ilçe belediye başkanlarının başarılı olduğunu söylemişti, ama yarısını değiştirdiler. Civelek, ya o zaman yalan söyledi; ya da AKP 6 belediye başkanı için kelle koparma operasyonu yaptı. Civelek, bunun neresinde kamuoyuna açıklasın da bilelim” dedi.

Kuşkan’ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahsin Tarhan, açıklamaları dinlemekle yetindi, “Burada bulunan gazetecilerin gözlerinden bana oy vereceklerini görüyorum, yetmiyor mu “dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat