Özdilek

Siyaset

Civelek “145 istifa ulaştı”

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Mehmet Acar ve beraberindekilerin istifalarıyla ilgili konuşarak, “Bize 145 istifa ulaştı. 97’si ise üyemiz değil” diyerek istifaların tek kalemden çıktığını da kaydetti

17 Mart 2014 Saat: 17:51
Civelek “145 istifa ulaştı”
Civelek “145 istifa ulaştı”

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek dün parti binasında haftalık basın açıklamasını gerçekleştirdi. Seçimlere 12 gün kala parti çalışmalarına hız veren teşkilatlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Civelek, gündemi de değerlendirdi. Geçtiğimiz hafta düzenlenen programlarla ilgili hatırlatma da yapan Başkan Civelek, Kandıra ve Dilovası’ndaki hastane açılışlarının, seçim işleri istişare toplantısının yapıldığını belirtti.

 

30 BİN HEDEF GERÇEKLEŞTİ

“Son günlerde yapacağımız toplantıları veya açılışları gözden geçirdik” diyen Mahmut Civelek, Dilovası’nda Başbakan’ı 30 bin kişi ile karşıladıklarını söyledi. Civelek, “Bazı partilerin hayaline bile sığmayacak bir katılım yaşandı. Meydan orada. 7 bin kişilik katılımla CHP Gebze’de miting yaptı. CHP ancak bu kadardır” dedi. AKP’nin mitingi ile ilgili bilgi veren Civelek, “Saat 13.00’a kadar sınav olması nedeniyle ses sistemi açılmayacak. Gerekli önlemler alınacak” ifadelerini kullandı. Civelek 100 bin kişi hedeflerini de tekrarladı.

 

GÜNAYDIN, HAYDAR AKAR!

Öte yandan CHP’li Haydar Akar’ın ‘Cengiz Topel’e sahip çıkalım’ ifadesine de değinen Civelek, “Günaydın, biz bunu her gün söylüyoruz. Ayın 15’inden sonra her gün uçuşlar olacak” şeklinde konuştu. İrtibat bürolarına bu kadar çok bayrak asılmasının görüntü kirliliği yarattığını vurgulayan Civelek, “Özellikle CHP, seçimi bayraklarla alacağını zannediyor. Her birimizin irtibat büroları dışına çıkmaması gerek. 30 Mart’ı büyük bir heyecanla bekliyoruz” açıklamasını yaptı. Mehmet Acar ve beraberindekilerin toplu istifasıyla ilgili de konuşan Civelek, şunları kaydetti:
 

97’Sİ ÜYEMİZ DEĞİL

“Bize toplam 145 istifa ulaştı. 97’si üyemiz değil. 48 tanesi üyemiz gözüküyor. İsimler aynı kalemle yazılmış. Bir kısmı telefonu açamadı. Açanların bir kısmı da istifadan habersiz olduğunu söyledi. Bunların tamamı bize kargo poşetiyle geldi. Ayrıca partinin ırkçılık yaptığını söylemişler” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat