Özdilek

Kültür/Sanat

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da yeni dönem

Boğaz’daki eşsiz konumu, ihtişamlı mimarisi, zengin tarihi ve benzersiz güzelliğiyle şehrin en önemli simgelerinden biri olan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, otel bölümünde gerçekleştirdiği kapsamlı yenilenme projesinin ardından, ...

17 Haziran 2023 Saat: 10:05
Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da yeni dönem
Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da yeni dönem

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da yeni dönem

Boğaz’daki eşsiz konumu, ihtişamlı mimarisi, zengin tarihi ve benzersiz güzelliğiyle şehrin en önemli simgelerinden biri olan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, otel bölümünde gerçekleştirdiği kapsamlı yenilenme projesinin ardından, tarihi dokularının modern zarafetle birleşiminin hakimiyetinde yepyeni bir döneme adım attı.

İSTANBUL (İGFA) - Boğaz’daki eşsiz konumu, ihtişamlı mimarisi, zengin tarihi ve benzersiz güzelliğiyle şehrin en önemli simgelerinden biri olan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, otel bölümünde gerçekleştirdiği kapsamlı yenilenme projesinin ardından, tarihi dokularının modern zarafetle birleşiminin hakimiyetinde yepyeni bir döneme adım attı. 

Görkemli asaleti ve benzersiz lokasyonuyla dünyanın dört bir yanından seçkin seyahat severlerin vazgeçilmez adresi olan Çırağan Palace Kempinski İstanbul; otel binasındaki yenilenme çalışmalarının ardından, misafirlerini geçmiş ve gelecek arasında heyecan verici bir yolculuğa davet ediyor. Her detayı Çırağan Sarayı’nın tarihi ve dönem mimarisinden ilham alınarak yeniden tasarlanan otel girişi, lobi, odalar, süitler ve iki yeni restoran, hayranlık uyandıran stilleriyle adeta zamana meydan okuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat