Özdilek

Kültür/Sanat

CİNETİME'de Öğrencilerin Film İzleme Keyfi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Sinema salonlarının çoğalması ile vizyon filmlerine ağırlık veren Özdilek Cinetime Sinemaları sinema severlerin göstermiş olduğu ilgiden çok memnun.
Geçen hafta özellikle ilköğretim ve anaokullarının tercih ettiği Özdilek Cinetime Sinemalarında 3 boyutlu Karmakarışık Rapunzel filmine yoğun ilgi gösterdi.
Özdilek Alışveriş Merkezini, öğretmen ve velilerin tercih etme sebepleri, güvenli bir şekilde çocuklarının gönüllerince eğlenerek hoş bir gün geçireceklerinden emin olmaları.
24 Aralık cuma günü Özdilek Cinetime Sinemalarında vizyona giren 3 boyutlu Karmakarışık Rapunzel filminin ilk misafirleri Özel Kale Anaokulu idi.
ardından sinema izlemeye gelen okullar, Karşıyaka Koleji, Bilgi Küpü Anaokulu, Değerli Anaokulu, Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Köseköy Rehabilitasyon Merkezi,
Vezirçiftliği Minik Yarenler Kreşi, Muammer Aksoy İlköğretim okulu, anaokulu, Özel Seymen ilköğretim Okulu,Akmeşe Özürlüler Merkezi, Minikler Akademisi, Karşıyaka Anaokulu, 50. Yıl İlköğretim Okulu, Dürdane Özdilek İlköğretim Okulu ile yüzlerce öğrenci sinema izleme keyfini yaşadılar.
Özdilek Cinetime Sinemalarında 3 boyutlu Karmakarışık Rapunzel filmini izleyen öğrenciler, filmi izledikten sonra Restoranda Hamburger mönü yediler, öğrenciler ardından Starparkta eğlendiler. Yemek yiyerek eğlenen öğrenciler güzel bir gün geçirmenin ardından mutlu bir şekilde okullarına geri döndüler.
Özdilek Cinetime Sinemalarında Cuma günü vizyona giren 3 boyutlu Mega Zeka filmine haftalar öncesinden rezervasyonlar yapıldı, Mega Zeka filminin ilk olarak Karşıyaka Koleji ve Emek Dayanışma İlköğretim öğrencileri yaşayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat