Özdilek

Güncel

Cinayet zanlısı yakalandı

İzmit Cedit Mahallesi’nde tartıştığı nişanlısı ve nişanlısının annesin bıçaklayarak öldüren Barış K. sabaha karşı 04.00 sularında polis ekipleri tarafından babaannesinin evinde yakalandı.

10 Ocak 2015 Saat: 17:48
Cinayet zanlısı yakalandı
Cinayet zanlısı yakalandı

İzmit Cedit Mahallesi Hızır Sokak adresinde meydana gelen olayda bir kişi tartıştığı nişanlısı ile nişanlısının annesini bıçakladı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan nişanlısı ve nişanlısının annesi kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre İzmit Cedit Mahallesi Hızır Sokak adresinde ikamet eden nişanlısı Hatice Vanlı (17)’nın evine gelen Barış K., henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı nişanlısı ve nişanlısının annesi ile tartışmaya başladı.

İkisini de bıçakladı
Tartışmanın büyümesi üzerine Barış K. eline geçirdiği bıçakla nişanlısını 4 yerinden, nişanlısının annesi Serap Atak (42)’ı da 6 yerinden bıçakladı. Evden gelen sesler üzerine komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen ticari taksiye alınan Hatice Vanlı, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, ağır yaralanan annesi Serap Atak ise ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İkisi de kurtarılamadı
Ağır yaralı olan Hatice Vanlı hemen ameliyata alınırken yolda kalbi duran annesi ise burada yapılan ilk müdahalesinin ardından yeniden hayata döndürülerek İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaklaşık 1 buçuk saat boyunca ameliyatta yaşamla ölüm arasında mücadele veren Hatice Vanlı, doktorların yaptığı bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken annesi de sevk edildiği hastanede doktorların bütün müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Babaannesinin evinde yakalandı
Yaşanan olayı haber alan anne ve kızının yakınları da hastanelere gelerek gözyaşlarına boğuldu. Serap Atak’ın ilk evliliğinden olan kızı Hatice Vanlı ile birlikte cenazeleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Nişanlısını ve nişanlısının annesini bıçaklayan Barış K. ile Hatice Vanlı’nın yaklaşık bir sene önce nişanlandıkları ve kıskançlık meselesi nedeniyle sık sık tartıştıkları öğrenildi. Olaydan sonra kayıplara karışan Barış K.’nın babaannesinin evinde olduğu tespit edildi.

Anne ile kızı toprağa verildi
Polis ekipleri tarafından adrese düzenlenen baskında cinayet zanlısı Barış K. yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Barış K.’nın ifadesinde nişanlısı ile kıskançlık meseleleri nedeniyle sürekli tartıştığını ve son olarak düğün hazırlıkları yaptıkları sırada çıkan anlaşmazlık nedeniyle kavga ettiklerini söylediği öğrenildi. Barış K. tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken anne Serap Atak ile kızı Hatice Vanlı’nın cenazeleri Bayındırlık Ulu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat