Güncel

Cinayet zanlısı ikiz kardeşler gözaltına alındı

Karamürsel’de öldürülen 19 yaşındaki Erkan Öpöz'ün cinayet zanlıları oldukları iddia edilen ikiz kardeşler polis ekipleri tarafından Yalova’da yakalandı.

22 Ekim 2014 Saat: 16:27
Cinayet zanlısı ikiz kardeşler gözaltına alındı
Cinayet zanlısı ikiz kardeşler gözaltına alındı

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde sokak ortasında silahla vurularak öldürülen 19 yaşındaki Erkan Öpöz’ün katili olduğu öne sürülen ikiz kardeşler polis ekipleri tarafından yakalandı. Alınan bilgiye göre Erkan Öpöz, geçtiğimiz günlerde evinin birkaç sokak ilerisinde gece 02.00 sıralarında göğsüne isabet eden tek kurşunla öldürülmüştü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri cinayet şüphelisi olarak, Öpüz'ün daha önce aralarında münakaşa olduğu iddia edilen ikiz kardeşler E.O. (17), ve M.O. (17) isimli şahısların peşine düştü.

Yapılan çalışmalarda Yalova'da olduğu öğrenilen zanlılardan E.O. silahıyla birlikte burada yakalanırken ikizi M.O. ise İstanbul’da yakalandı. İkiz kardeşlerle Eran Öpöz’ün sürekli tartıştıkları ve olay gecesi ise kavga etmek için Öpöz’ü evinden dışarı çağırdıkları iddia edildi. Olay gecesi Öpöz’ün tartışma esnasında yere tükürdüğü ve bu nedenle olayın büyüdüğü öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.O. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.O.'nun ise bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
seradar 26.10.2014 21:13
akp yöneticileri o hale geldi ki rant için ve din ve ne de memleket önemli değil!para için dini de ülkeyi de satmak onlar için normal şey oldu! fakat dinin de ülkenin de sahipleri var!o kadar kolay olmayacak!bunların son kullanma tarihleri geçti!
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat