Özdilek

Kültür/Sanat

Cinayet Kurbanı Kadın Körfezli

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Sakarya’da meydana gelen korkunç cinayette hayatını kaybeden Emine Antep’in Körfezli çıktı. Adapazarı'nda, bir markette çalışan Erol Antep, gece kıskançlık yüzünden tartıştığı Vergi Dairesi'nde memur olarak çalışan 15 yıllık eşi 39 yaşındaki Emine Antep'i, sabah uyurken balkon demiriyle başına defalarca vurarak öldürdü. Cinayet sonrası polisi arayan Erol Antep, gelen ekibe teslim olurken, korkunç cinayete şahit olan çiftin 13 yaşındaki kızları Şevval şoka girdi. Hayatını kaybeden Antep`in Körfezli olduğu öğrenildi.

“KARIMI ÖLDÜRDÜM, GELİN BENİ ALIN”
Olay önceki gün saat 06.00 sıralarında Yahyalar Mahallesi Han Sokak Yolcu Apartmanı'ndaki dairede meydana geldi. ‘155 Polis İmdat` hattını arayan kent merkezindeki bir markette çalışan 39 yaşındaki Erol Antep, polise “Karımı öldürdüm. Gelin beni alın” dedi. 112 Acil Servis ekipleriyle birlikte eve gelen polisler, eli yüzü kanlar içerisindeki Erol Antep ile karşılaştı. Ekipler, daha sonra duvarları kanlar içerisinde olan yatak odasında Cebesoy Vergi Dairesi'nde memur olarak çalışan Emine Antep'in başı parçalanmış cesediyle karşılaştı. Vahşete tanık olan çiftin şok halindeki kızları Şevval'i de başka bir odada bulan polis, küçük kızı hemen evden uzaklaştırıp yan komşuya bıraktı.

BALKON DEMİRİ İLE ÖLDÜRDÜ
Polis olayda kullanılan 20 santim uzunluğundaki balkon demirine de el koyarken, Erol Antep sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Erol Antep'in burada verdiği ifadesinde, “Eşimle dün gece kıskançlık yüzünden tartıştık. Onu bazı konularda uyarmıştım. Gece o uyudu. Ben de sinirimden sabaha kadar uyuyamadım. Sabah olunca da kendimi kaybedip balkon demiriyle başına vurarak onu öldürdüm” dediği öğrenildi Emine Antep'in cesedi ise olay yeri incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis evde bulunan bilgisayar ve cep telefonlarına da el koydu.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK
Olay sırasında evde bulunan ve cinayete tanık olan küçük Sevval de daha sonra bırakıldığı komşusundan alınarak Sosyal Hizmetler psikologu eşliğinde ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.  Hayatını kaybeden Emine Antep bugün Fatih Camii`nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazın ardından Körfez Mezarlığı`nda toprağa verilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat