Özdilek

Güncel

Çınar’ın dalı kırıldı; caminin avlusuna düştü

İzmit şehir merkezinin çeşitli bölgelerinde bakımsız kalan; çürümeye başlayan tarihi çınar ağaçları ciddi tehlike yaratıyor.

18 Ekim 2013 Saat: 13:00
Çınar’ın dalı kırıldı; caminin avlusuna düştü
Çınar’ın dalı kırıldı; caminin avlusuna düştü

İnönü Caddesi Baç mevkiinde bulunan  Baç Çınarlı Camii’nin hemen yanındaki asırlık çınar ağacının kırılan dalı, dün gece  büyük bir gürültüyle, eterniti kırıp, cami avlusundaki  kıraathanenin içine düştü. Olay, saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Dal kırılıp düştüğünde  içeride kimsenin bulunmaması büyük şanstı.

Baç Çınarlı Camii  cemaati, “Bu dal eğer cuma namazı sırasında,  cami ve avlu doluyken düşmüş olsa, mutluka yaralananlar olurdu” diyorlar. Cami derneği yöneticileri ve cemaat, bu tehlikeyi uzun süredir gördüklerini, hatta Çınar ağacının dallarının budaması için dilekçe verdiklerini de söylediler, “Bugüne kadar kimse ilgilenmedi. Şimdilik dal kırılıp düştü. Birgün ağaç çöçükden kırılıp, caminin üzerine düşecek. Bundan korkuyoruz” dediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat