Spor

Cimnastiğin Kalbi Kocaeli’de Atacak

Türkiye’nin en başarılı kulüpleriyle yarışacak olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü şampiyona süresince tüm kulüplere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

13 Ekim 2015 Saat: 18:41
Cimnastiğin Kalbi Kocaeli’de Atacak
Cimnastiğin Kalbi Kocaeli’de Atacak

İlimizin ilk cimnastik kulübü Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Türkiye şampiyonası hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

 

Avrupa şampiyonasından büyük bir başarıyla dönen ilimizin başarılı cimnastikçileri ev sahibi konumunda olacağı 16-18 ekimde ilimizde düzenlenecek olan Türkiye Cimnastik Şampiyonasında yine ilimizi başarıyla temsil edecek.

 

Türkiye’nin en başarılı kulüpleriyle yarışacak olan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü şampiyona süresince tüm kulüplere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Tolga Havuç: ‘Kocaeli olarak büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Ülkemizde bu işe gönül vermiş medeni cesareti yüksek ve yürekli insanların elini taşın altına koyarak yetiştirdiği sporcularla ülke sporumuza değer katan tüm kulüplerimizi ve velilerini tebrik ediyorum. Bizde Olimpiyat yıldızları ailesi ve ev sahibi kulüp olarak şampiyona boyunca Türkiye şampiyonasında yarışan tüm kulüplerimize cimnastik salonlarımızı açıyoruz. İsteyen kulüplerimiz müsabaka boyunca hem Yahya kaptan cimnastik salonumuzu hem de çarşı yapı avmde bulunan salonumuzda antrenman yapabilir. Ayrıca ilimize gelen kulüplerimiz ile birlikte federasyon yetkililerimize ve kıymetli hakemlerimize her türlü lojistik ve yardım istendiği taktirde gece gündüz destek olacağız, ev sahipliği yapacağız. Kocaeli’mize böylesine önemli bir organizasyonu vererek ilimizi onurlandıran Federasyon Başkanımız Suat Çelen’e ve teknik kurulumuza Olimpiyat Yıldızları ailesi olarak teşekkür ediyoruz.’ Dedi.

 

Kulübün resmi organlarından yayınlanan kafile listesi;

Kafile Başkanı: Tolga Havuç

Antrenör : Oktay Yalçın

Sporcular:

Eylül Nisa Uğuz,

Enis Erkoç,

Alisa Kırmızıoğlu,

Yağmur Deren Türemen,

Begüm Naz Aşık

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat