Özdilek

Kültür/Sanat

ÇİLER: GEBZE’NİN İL OLMASI İÇİN BAŞBAKANLA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze’nin birçok ilden her açıdan daha ileride olduğunu ifade ederek, “Gebze’nin il olması için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğim” dedi.

 

 

Gebze`nin il olmayı çoktan hak ettiğini savunan GTO Başkanı Nail Çiler, “Türkiye geneline baktığımız zaman 45 ilden daha fazla nüfusumuz var. Burada siyasicilere iş düşüyor. Bizim parlamentoda insanlarımız var. Onlar üslubuna uygun bunu bilimsel yoldan ortaya koyacaklar. Birilerinin bize sahip çıkması lazım. İl olamıyorsak neden olamıyoruz? Çok şey değişti zaman içinde. Eğer bizim temsilcilerimiz haklı sebeplerle Başbakana gidip söyleseler Başbakanımız tekrardan düşünecektir. Ben sadece bunu dillendiriyorum” diye konuştu. Gebze`nin il olması için Başbakan Erdoğan ile görüşmeyi düşündüğünü anlatan Çiler, “Gebze`nin neden il olması gerektiği ile ilgili bir dosya hazırladım. Başbakana vermeyi düşünüyorum o dosyayı. Biz kamuoyu oluştururuz. Bölgemizin, ülkemizin menfaatlerini ilk önce düşünürüz. Dünya pazarlarında yerimizi bulacağız. Zaten bulmuşuz; Gebze olarak kentsel, ekonomik farkımız ortaya çıkacak” diye konuştu.
 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat