Çevre

Çiler; Dilovası Kirliliği Evsel Isıtmadan Kaynaklanyor

KOTO 'da düzenlenen 11’inci Kocaeli Odalar Müşterek Toplantısı’nda konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiller, Dilovası’ndaki kirliğinin ana sebebinin evsel ısıtmadan kaynaklandığını söyledi.

26 Ocak 2015 Saat: 11:04
Çiler; Dilovası Kirliliği Evsel Isıtmadan Kaynaklanyor
Çiler; Dilovası Kirliliği Evsel Isıtmadan Kaynaklanyor

KOTO, KSO, Körfez Ticaret Odası ve Gebze Ticaret Odası tarafında düzenlenen 11’inci Kocaeli Odalar Müşterek Toplantısı’nda Kentsel Dönüşüm’de konuşuldu. Kentsel dönüşüm hakkında bilgi veren KOTO Başkanı Murat Özdağ, “Kentsel dönüşüm ticaret erbabının borç durumunun yapılandırılması gerekiyor. Fizibıl olmasından bahsediyoruz. Eğimi çok olan bir ilde yaşıyoruz. Kamuya ait konut üreten kurumlar ile özel sektör arasında rekabet dengesinin düzenlenmesi gerekiyor. Kamunu bu işten elini çekmesi özel sektöre devretmesi şart” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞME KARŞI DEĞİLİZ

Müşterek toplantıda söz alan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiller ise Kentsel Dönüşüm konusunda TOKİ’ye sert eleştirilerde bulunarak, “Hepimiz ticaret yapıyoruz. Tabiki kar edeceğiz. Ancak TOKİ rant peşinde. İnsanları sosyal olarak bu duruma hazırlamak lazım. TOKİ eşittir rantsal dönüşüm. Kentsel dönüşümde de topu dışarıdan toplamaya çalışıyoruz. Kentsel dönüşümün Rantsal dönüşüme dönüşmemesini umuyoruz. Kentsel dönüşüme karşı değiliz. Tarihi doku korunmalı. Paydaşlara projeyi sunmak lazım” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat