Özdilek

Sağlık

Cihan’da açılış heyecanı

İlimizde yıllarca farklı sağlık kurumlarında görev yapan doktorlar, bir süre önce bir araya gelerek Özel Cihan Hastanesi’ni kurmuştu.

25 Eylül 2013 Saat: 23:08
Cihan’da açılış heyecanı
Cihan’da açılış heyecanı

35 doktorun ortağı olduğu, bir süre önce Yenişehir Mahallesi Özden Sokak No:33 adresinde faaliyete geçen Özel Cihan Hastanesi’nin resmi açılışı yarın saat 17.00’de yapılıyor. 9 bin metrekare alan üzerine kurulu sağlık tesisinde, toplam 302 kişi görev yapacak.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr.Metin Öztürk, Başhekimliğini Dr.Ali Hürmeydan’ın yaptığı hastanenin tanıtımı, yarınki açılış programıyla ilgili bir basın toplantısı düzenlendi. Hastanede görev yapan doktorların yüzde 80’i, aynı zamanda hastanenin ortakları arasında.

30 MİLYON TL’YE MAL OLDU

74 yatak kapasiteli hastanenin 11’i Yenidoğan olmak üzere toplam 22 yoğun bakım odası, son teknolojik donanımlı görüntüleme merkezi, laboratuarları bulunuyor. 30 milyon TL’ye mal olan hastanede yatak kapasitesi 100’e çıkartıldığında kalp damar cerrahisi ve anjiyo laboratuarı hizmetlerinin de verilmesi planlanıyor.

17 Mayıs tarihinden itibaren hizmete başlayan hastanede bugüne kadar 435 doğumun gerçekleştirildiği, 52 bin hastanın ayakta tedavi edildiği,, 2 bin 400 hastaya da yataklı olarak hizmet verildiği açıklandı. Uyku laboratuarından mide ve bağırsak tedavilerine kadar birçok önemli hastalığın teşhis ve tedavileri yapılabiliyor. SGK, Emekli Sandığı, Bağkur ve özel sigortalarla anlaşması olan hastane de kaliteli hizmet ve hasta memnuniyeti öncelikli yer alıyor.

DR.ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA

Özel Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, iç hastalıkları uzmanı Dr. Metin Öztürk’ün hastaneyle ilgili bilgi verdiği toplantıda Hastane Başhekimi Op. Dr. Ali Hürmeydan, Genel Müdür Mehmet Topalan, Uz.Dr.Lale Makbule Hürmeydan, Pazarlama Müdürü Gürsel Pardün, Opr. Dr. Tuğrul Civak ve hastane yönetim kadrosu katıldı.

ÖZTÜRK: “KADRO HASTANESİYİZ”

“Biz kadro hastanesiyiz ve bu düşünce ile yola çıktık” diye sözlerine başlayan Özel Cihan hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Öztürk “Burası patron hastanesi asla olmayacak” dedi. Öztürk., önceliğin hasta memnuniyeti olduğunu belirtti, “Biz buraya gelen hastalarımızı bir misafir olarak görüyoruz ve onları buradan en iyi bir şekilde evlerine göndermek istiyoruz. Sağlık hizmetinde önceliğimiz ticari kaygı yaşamadan uzun süre ayakta kalabilmek” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat