Özdilek

Siyaset

CHP'liler Akın Akın Kılıçtaroğlu'na koştu.

CHP Kocaeli il ve İzmitilçe başkanlığının ortaklaşa organize ettiği aday tanıtım toplantısı Gene Başkan Kemal Kılıçtaroğlu'nunda katılımda tam bir gövde gösterisine dönüştü.

16 Şubat 2014 Saat: 17:43
CHP'liler Akın Akın Kılıçtaroğlu'na koştu.
CHP'liler Akın Akın Kılıçtaroğlu'na koştu.
Hükümete ağır eleştiriler

AKP hükümetini yolsuzluk ve rüşvet  konusunda çok ağır bir dille eleştiren Kılıçtaroğlu, önce yerel hemen ardından da genel iktidara koştuklarını ileri sürdü. Başta Recep Tayyip Erdoğan ve kabinesine yüklenen Kılıçtaroğlu, adresin CHP olduğunu açıkladı. Büyükşehir Adayı TahsinTarhan'ı da yanına alarak konuşmasını Tarhan'la beraber 20 dakika daha sürdüren Kemal Kılıçtaoğlu, herkesi CHP'l i olmaya davet etti. 
Açtı ağzını yumdu gözünü
AKP ve Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında ağır eleştirilerine bir dakika bile ara vermeyen Kemal Kılıçtaroğlu, "Bunlar arsız ve yüzsüzler. Hırsızlık bunların işi olmuş. Altına giyecek pantolonu yokken birdenbire zengin oldukları yetmezmiş gibi sülalerini bile zengin ettiler. Ama olmaz. Hepsini hesabını tek tek sorup çaldıklarını geri alacağız" şeklinde konuştu. 
Adayları tek tek yanına aldı
Kocaeli'nin tüm ilçe başkan adaylarını tek tek yanına sahneye alan Kemal Kılıçtaroğlu, son olarak ta zaten 25 dakika kadar yanıbaşında sahne de tuttuğu Tahsin Tarhan'ı anons ettirdi ve hemen sol yanında yer verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat