Özdilek

Güncel

CHP'Lİ YÖNETİCİLER DÜNYA EVİNE GİRİYOR

CHP İl Gençlik Kolları Yöneticisi Caner Arduç, bir süredir birlikte olduğu yine CHP il gençlik Kolları Yöneticisi Duygu Kazan ile evlilik için ilk adımı atarak sözlendi.

8 Mart 2015 Saat: 16:07
CHP'Lİ YÖNETİCİLER DÜNYA EVİNE GİRİYOR
CHP'Lİ YÖNETİCİLER DÜNYA EVİNE GİRİYOR

Uzun süredir Duygu Kazan  ile birlikte olan Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Caner Arduç, ilk somut adımı geçtiğimiz gün attı. Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu olan Duygu Kazan ile Caner Arduç’ un söz merasimi genç kızın evinde gerçekleştirildi.

 

YÜZÜKLERİ  AMCALARI  KESTİ

Sade bir şekilde gerçekleştirilen söz merasiminde çiftin çok yakın akrabaları, arkadaşları ve CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan’ da katıldı. Söz Yüzükleri kız tarafının amcası tarafından takıldıktan sonra kahveler içildi, muhabbetler edildi.

 

Önümüzdeki günlerde nişan ve düğün tarihlerini belirleyecek genç çiftler ile aileleri Mayıs ayında nişan eylül ayında ise düğünlerini yapacakları öğrenildi. Bizlerde Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat