Özdilek

Siyaset

CHP’Lİ KADINLAR VE GENÇLER GİRİLMEDİK SOKAK BIRAKMADI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Hamiyet Göksu başkanlığında ki CHP Kocaeli İl kadın Kolları 12 Eylül Referandum çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

 

 İl Gençlik Kolları Başkanı Umur Bakkal ve yönetimiyle beraber vatandaşla yüz yüze görüşerek ‘hayırlı’ destek istedi. Gittikleri ilçelerde örgütlerin kadın ve gençlik kolları da bu çalışamaya katılırken ilçe genelinde ne kadar esnaf, kahve, cami, dernek, kurum ve kuruluş varsa hepsi tek tek ziyaret ediliyor. Kadın ve Gençlik Kolları, 12 Eylül’de yapılacak referandumda neden ‘hayır’ denmesine ilişkin bilgi aktarıp broşür dağıtarak destek beklediklerini söylüyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren İl Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Göksu, “Şu ana kadar sayı olarak çok da fazla olmayan karşıt görüşteki vatandaşlarımızla da oturup sohbet edip, onların düşüncelerine de saygı duyduğumuzu belirterek, bu şehirde bu ülkede birlikte yaşadığımızı söyleyip, gerekçeleriyle ve açıklamalarıyla beraber neden ‘hayır’ demeleri gerektiğini anlatıyoruz. Demokrasinin güzelliği çok sesliliktir. AKP’li vatandaşlarımızdan da oy istiyoruz. 12 Eylül Anayasası’yla hiçbir şekilde hesaplaşacak tek bir maddenin dahi olmadığı, bu değişiklik için 26 tane soru sorup bir tek ‘evet’ isteyen hükümetin, referanduma sunduğu bu pakete tüm ülkenin blok bir şekilde ‘hayır’ diyerek anayasal haklarına sahip çıkacağına olan inancımız ve güvencemiz tamdır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat