Özdilek

Siyaset

CHP'li kadınlar Leyla Atakanı Andı

İzmit'in unutulmaz ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan CHP İl binasında düzenlenen programla anıldı

12 Şubat 2017 Saat: 12:51
CHPli kadınlar Leyla Atakanı Andı
CHP'li kadınlar Leyla Atakanı Andı

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, “Türkiye’nin ilk kadın siyasi parti il başkanı ve doğrudan seçilen ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan ve çalışma arkadaşlarını 46 yıl önce elim bir kazada kaybetmenin hüznünü halen yaşamaktayız. Leyla Atakan, 3 yılı aşkın görev süresince sadece bir belediye başkanı olarak değil, gerçek bir hanımefendi olarak da İzmitlilerin gönlünde asla unutulmayacak bir yer edinmiştir. İzmit denilince akla Leyla Atakan, Leyla Atakan denilince akla İzmit gelir” dedi.

     Pekyörür’ün ardından konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaptığı konuşmasında programa katılan Atakan’ın akrabalarını tek tek tanıtarak hoş geldiniz dileklerinde bulundu. Sarıbay ardından sözü İzmit eski İzmit Belediye Başkanı Erol Köse’ye verdi. Köse konuşmasında Leyla Atakan ile geçirmiş olduğu anlatarak,” Leyla Atakan’ın belediye başkanı olmasında kadınların katkısı çoktur. Benim belediye başkanı olmamda ki en büyük sebepte yine Leyla Atakan’dır. Hala da diyorum ki o seçimi kazanan ben değilim, Leyla hanımdır. Ama Erol Köse tek başına bir şey ifade etmez. Eğer etrafımdaki insanlar bana destek vermeselerdi ben Erol Köse olamazdım” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat