Özdilek

Siyaset

CHP'den “Zanburkan’a davet

Görevinden uzaklaştırılan Adnan Zanburkan'ın istemesi halinde CHP'de siyaset yapabileceğini söyleyen Cihat Altınyuva, “Partimizin kapısı herkese olduğu gibi Adnan Zanburkan'a da sonuna kadar açıktır” dedi.

14 Ocak 2015 Saat: 17:43
CHP'den “Zanburkan’a davet
CHP'den “Zanburkan’a davet

CHP Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, CHP il binasında CHP İl Başkan Vekili Cihat Altınyuva, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi. İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’ın dört kez Kocaeli’deki görevine geldiğini belirten Yılmaz,


“AKP HUKUK TANIMIYOR”

AKP'nin hukuk tanımadığını söyleyen Hüseyin Yılmaz, dört kez görevine yargı kararıyla gelen İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’ın tekrar görevinden uzaklaştırıldığını ve şuan işgal altında olduğunu belirterek, “Bu şekilde AKP iktidarı hukuki anlamda ne kadar kötü bir durumda olduğunu göstermektedir. Adnan Zanburkan, bir çok kültürel hizmetin ilimize kazandırılmasında rol almış bir insandır” dedi.

 

“HENÜZ PARTİYLE GÖRÜŞME YAPMADI”

Sorulan bir soruyu cevaplayan Cihat Altınyuva, Adnan Zanburkanın henüz partiyle bir görüşme yapmadığını ancak istemesi halinde kapılarının kendisine açık olduğunu söyleyerek, “Zanburkan, kentin gelişmesinde en üst düzeyde hizmet etmiş bir arkadaşımızdır. Sağlık turizminin gelişmesinde çok fazla emeği geçmiştir. Kendisin başına gelen bu hukuksuzluklardan hesap sormak adına siyaset yapmak isterse partimizin kapısı herkese olduğu gibi Adnan Zanburkan'a da sonuna kadar açıktır” ifadelerini kullandı.

 

“AKP’YE YAKINLIĞA GÖRE ATAMA YAPILDI”

Altınyuva, “Bizim partimizde herkese bir görev vardır. Gelmesi halinde Adnan Bey’e de verilecek bir görev vardır. Hukuki katliamlar ve AKP'nin hukuk tanımazlığı sürüyor. Bu hukuksuzluk AKP'nin sonunu getirecek. Yürütmeyi durdurma kararı olmasına rağmen atamalar yapılıyor. İl Kültür Turizm Müdürlüğü işgal altındadır ve bu karar hukuka aykırıdır. İl Kültür Müdürlüğüne liyakate göre değil AKP'ye yakınlığa göre atama yapılmıştır” diyerek açıklamasını tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat