Özdilek

Siyaset

CHP'den Yoksulluğa,Yolsuzluğa,Yasaklara Hayır Mitingi

CHP Gençlik kolları Fethiye caddesind,yolsuzluğa, yoksulluğa ,yasaklara hayır mitingi düzenlediler.

22 Aralık 2013 Saat: 16:15
CHP'den Yoksulluğa,Yolsuzluğa,Yasaklara Hayır Mitingi
CHP'den Yoksulluğa,Yolsuzluğa,Yasaklara Hayır Mitingi

 CHP İl Gençlik Kolları da Fethiye Caddesinde ayakkabı kutuları ile eylem gerçekleştirdi. CHP İl Gençlik Kollarının düzenlediği eyleme birçok parti üyesi ve yöneticisi de destek verirken, yapılan basın açıklamasında konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, Türkiye’nin 10 yıldır 3y ile yönetildiğini söyledi.

3Y İLE YÖNETİLİYORUZ
Operasyonların ardından AKP’nin gerçek yüzünün ortaya çıktığını söyleyen Aksu, ‘’bugün burada toplanmamızın nedeni daha özgürlükçü daha demokratik bir ülkede yaşamanın ilk adımını atmaktır. Türkiye 10 yılı aşkın bir süredir 3Y ile yönetiliyor. Bunlar yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklardır. Geçtiğimiz hafta içerisinde öğrendik ki AKP vatandaşın alın terini ayakkabı kutularında saklıyor. Milletin emeğini ayakkabı kutularına gömen zihniyeti bu halkta 30 Martta seçim sandığına gömecektir ‘’ şeklinde konuştu.

CHP DE BİRLEŞELİM
Yaşanan olayların ardından AKP iktidarının artık ülkeyi yönetmesinin mümkün olmadığını belirten Aksu; ‘’ bugün Sarıkamış şehitlerinin ölüm yıl dönümü. O dönemde düşmanla çarpışmak için gönderilen askerlerimiz düşmana tek kurşun bile sıkmadan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Biz bırakın ayakkabı kutularını ayağında çarık bile yokken yeniden yepyeni bir ülke kuran bir nesilden geliyoruz. AKP bugün yaptıkları ile ülkeyi tek bir gün bile yönetmesinin mümkün olmadığını göstermiştir. Bu düzene ve talana dur demek için halkımızı CHP saflarında birleşmeye çağırıyorum. Hiç değilse bir kere olsun AKP’nin gerçek yüzünü görsünler ve CHP’ye ödünç oy versinler ‘’ ifadesini kullandı.

VAN’A AYAKKABI
AKP’li yöneticilerin oğullarının ayakkabı kutularında milyon dolarlar varken Van’da çocukların ayaklarına giyeceklerinin olmadığını vurgulayan Aksu; ‘’ Bugün AKP’li yöneticilerin oğullarının ayakkabı kutularının içinde milyon dolarlar varken Van’da yaşayan kardeşlerimiz zorlu kış şartlarında ayaklarına giyecek bir çift ayakkabı bile bulamıyorlar. Biz CHP İl Gençlik Örgütü olarak ayakkabı kutuları içerisinde Van’daki kardeşlerimize ayakkabı göndereceğiz’’ açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat