Özdilek

Siyaset

CHP'den Coşkulu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı töreni

CHP 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk anıtında coşkulu, alternatif bir tören gerçekleştirdi.

19 Mayıs 2016 Saat: 12:48
CHP'den Coşkulu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı töreni
CHP'den Coşkulu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı töreni

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk anıtında iki tören vardı. Birincisi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar tarafından bırakılan çelenkle sade bir tören ikincisi ise bu törenden yarım saat sonra CHP İl ve ilçe örgütlerinin katılımıyla gerçekleşen bir törendi.

mayiusice333.jpg

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, alternatif  tören yapmalarının nedeninin geçtiğimiz 23 Nisan'da yaşanan çelenk krizinden ötürü olduğunu belirtti.

 Atatürk anıtından gerçekleşen törenlerden birincisinde ADD, Kocaeli Tabipler Odası, Seka Çocuk Dostları Derneği ve KYÖD tarafından tören bittikten sonra çelenk bırakıldı. İkinci törende CHP’lilerin yoğun ilgisi vardı. Törene CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ve sayıda partili katıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise her iki törenede katılım gösterdi. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise şehir dışında devam eden parti programlarıyla nedeniyle törene katılamadı.  Ayrıca CHP Kocaeli İl Örgütü adına Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat