Özdilek

Siyaset

CHP, Yahya Kaptan’ı inletti

CHP’nin Yahya Kaptan seçim irtibat ofisi açılışı, tam anlamıyla bir miting havasında büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

1 Mart 2014 Saat: 15:10
CHP, Yahya Kaptan’ı inletti
CHP, Yahya Kaptan’ı inletti

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda yönetici, partili de Yahya Kaptan’daki törende yer aldı.

Yahya Kaptan Mahalle Komitesi’nin organize ettiği Yahya Kaptan Gros İş Merkezi

2.Katındaki seçim irtibat ofisinin açılış törenine bölge sakinlerinin de ilgisi üük oldu.

Açılışta konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, “Bu mahalle kurulduğundan beri girdiği her seçimde CHP’yi 1 nci parti çıkardı. Bu seçimde de en az yüzde 75 destek vereceğinizden hiç şüphem yok. 30 günlük zamanımız var. CHP’yi birlikte iktidar yapmak zorundayız” dedi.

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Yahya Kaptan’da yıllardır bu birliği ve bütünlüğü devam ettirdiklerini belirtti, “Bizi hiçbir seçimde yalnız bırakmadınız” dedi. Proje kitapçıklarının hazır olduğunu söyleyen Sirmen, Pazartesi gününden itibaren 5 yıllık dönemde neler yapacaklarını açıklayacaklarını belirtti. Büyükşehir’in ellerine geçen paralarla şimdiye kadar İzmit’in çehresini değiştirmesi gerektiğini söyleyen Sirmen,”Oysa 10 yıl sonra önümüze isim babası olalım, rengini seçelim diye bir tane boş vagon koydular. İnsan biraz utanır. Ama aynı Başbakanları gibi bunlarda da utanma arlanma yok. Oysa siz biz olsak bu yaşananlardan sonra sokağa çıkamayız. Ama onlar hala gayet pişkin bir şekilde komplo diyor, montaj diyor. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceğiz. Hak ettiğimiz oy oranıyla Belsa Plaza’yı teslim alacağız” diye konuştu.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“-10 yıldır Kocaeli’ne hiçbir şey yapmadılar. Battı çıktı yaptık diyorlar ya. Oraya öyle bir batacaklar ki bir daha çıkamayacaklar. O battı çıktılardan bir sürü para götürüyorlar. Kavşaklara çiçek böcek dikiyor, yanına çoban koyun maketi koyuyorlar.

Bu kentte Leyla Atakanlar, Erol Köseler,  Sefa Sirmenler gibi efsane başkanlar görev yaptı. Ben bu isimlerden daha başarılı olmak için gece gündüz çalışıyorum.  İzmit’i, Büyükşehir’i alacağız ve bunları o tramvaya bindirip itekleyip göndereceğiz”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da, Yahya Kaptan’daki açılışta konuşma yaptı. Akar,

“Türkiye öyle bir dönem yaşıyor ki, Türkiye’nin nasıl soyulduğu tek tek ortaya çıkıyor” dedi. Türkiye’nin tüm gelirinin bir çete tarafından yürütüldüğünü iddia eden Akar, “Bu soygunu gerçekleştirenler ne yazık ki serbest bırakıldı. Ama sokaklar, her yer rüşvet, her yer hırsızlık diye bağırıyor” diye konuştu. Akar, 30 Mart’tan başlayarak bu hırsızlara dur diyeceklerini dile getirdi, “Bunların dersini 30 Mart’ta vereceğiz. İzmit tamam, Büyükşehir’de de paçalarından yakaladık. Kocaeli’ni alıp bunları buradan süreceğiz “ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat