Özdilek

Siyaset

CHP ve TGB’den kır zincirlerini yürüyüşü

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kent merkezinde yürüyüş gerçekleştiren CHP’li ve TGB’li gençler Türk bayrağı ve Atatürk posterleri ile yürüdü. Kutlama halaylar eşliğinde gerçekleşti.

31 Ağustos 2014 Saat: 16:10
CHP ve TGB’den kır zincirlerini yürüyüşü
CHP ve TGB’den kır zincirlerini yürüyüşü

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi kentimizde de coşku ile kutlandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan kutlamalar akşam geç saatlere kadar sürerken, CHP gençlik kolları önceki akşam gerçekleştirdikleri yürüyüşle 30 Ağustos Zafer Bayramını coşku ile kutladı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile yürüyen CHP ve TGB’li gençlere kent esnafı başta olmak üzere vatandaşlarla alkış tutarak destek verdi.

 

HAYDAR AKAR DA KATILDI

İzmir merkezde bulunan Merkez Bankası önünden yürüyüşe başlayan CHP’li ve TGB’li gençler ellerinde meşalelerle yürüyerek, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Şehitler Vatan Bölünmez” ve “Yaşasın Halkların Kardeşliği” sloganlarını attı. Gençlerin gerçekleştirdiği yürüyüşe CHP Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, TGB İl Başkanı Gökhan Orhan, CHP ve TGB gençlik kolları katıldı. Yürüyüş yolu boyunca yürüyen gençler buradan Cumhuriyet Parkı’na çıktı.

 

HALAY ÇEKTİLER

Cumhuriyet Parkı’nda toplanan gençlere seslenen CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın öneminden bahsederek, “Bugün emperyalist düşmanlara karşı başlatılan başkaldırının zafer günüdür. Bugün bağımsızlık günüdür. Biz çok zor şartlar altında dahi bağımsızlığımız için Türk’ü, Kürt’ü, Alevi’si ve Sünni’si ile omuz omuza gelerek zafer kazanmış bir ecdadın torunlarıyız. Bizim bu birlikteliğimizi kimse bozamaz” dedi. Yapılan konuşmanın ardından TGB üyesi gençlerin söylediği şarkı ve türkülerle halaylar çekilerek kutlama sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat