Özdilek

Siyaset

CHP üniversite komisyonunu kurdu

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları, geçtiğimiz gün üniversite komisyonunu basına tanıttı. Göreve geldikten kısa bir süre sonra üniversite için çalışmalara başlayan gençler başkanlarını ve çalışmaları yürütecek kadroyu tanıttı.

8 Kasım 2014 Saat: 17:40
CHP üniversite komisyonunu kurdu
CHP üniversite komisyonunu kurdu

CHP’li gençler, üniversite komisyonu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP
İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, CHP Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Pekyavaş, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Doğan, İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal ve birçok gencin katıldı. Toplantıda Orhan, 17 Kasım’da Anıtkabir’e çelenk bırakacaklarını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceklerini ifade etti, ayrıca CHP Üniversite Komisyonu ile ilgili de bilgiler verdi.

 

İLÇE ATAMALARI SÜRECEK
Üniversite komisyonunu gündeme alan Orhan, “Sizlere büyük görevler düşüyor, aynı zamanda bizlere de. Yaklaşan genel seçimler öncesi yapacağınız her çalışmada bizler sizlerin yanınızda olacağız. Üniversite şimdi bir çalışma görsün, sizlere güveniyoruz, yolumuz açık olsun” dedi. Gölcük, İzmit, Derince, Körfez, Başiskele, Kartepe, Gebze ve Karamürsel’ in atamalarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Orhan, “Kandıra ve Çayırova’da çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki hafta da bu iki ilçe ile ilgili bir sonuca varacağız. Atamasını gerçekleştirdiğimiz ilçelerle ilgili gençlerin yapacağı her başarılı çalışma, onların onurudur. İyi niyetle yapacağı hatalarda bizlerin sorumluluğundadır” dedi.

 

HER FAKÜLTE’DE ÖRGÜTLENECEĞİZ
CHP Üniversite Komisyon Başkanlığı’na getirilen Çağdaş Uyar ise CHP’de bir görev almanın onuru içinde olduğunu ifade ederek, “Üniversiteliler olarak bizlerin artık görevi, üniversiteyi CHP’nin kalesi yapmaktır. Önümüzdeki günlerde çalışmalara sıkı bir şekilde başlayacağız. Her fakültede, MYO’da örgütleneceğiz” dedi. 


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat