Özdilek

Güncel

CHP TAM KADRO BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Alevi kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir, Derince Yenikentte yapılan düğün töreniyle kız Öznur Demiri müzisyen Birol Sağlam ile evlendirdi. Doğan Demiri CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin başta olmak üzere dostları yal

26 Ağustos 2013 Saat: 10:44
CHP TAM KADRO BU DÜĞÜNDE BULUŞTU
CHP TAM KADRO BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

KESKİN VE ÖĞÜT ANKARA’DAN GELDİ

 

Birol Sağlam-Öznur Demir çiftinin Yenikent Tanyıldız Düğün Salonu`nda gerçekleşen düğünlerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, adı Kocaeli büyükşehir Belediye Başkan adaylığına geçen CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, il başkanı Yalçın Kuşkan, eski milletvekili Sefa Sirmen, Hikmet Erenkaya, CHP Parti Meclisi Üyesi Umut Akdoğan, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Ali Akpınar, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan,CHP Merkez İlçe Başkanı Selman Yıldırm ile yüzlerce davetli katıldı. 

 

Düğüne CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile birlikte Ankara’dan gelen CHP milletvekili Ensar Öğüt, adı Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçtiği için salonda davetlilerin  ilgi odağı oldu. Yine Keskin ve Öğüt ile birlikte salona giren Sefa Sirmen ilginin yöneldiği diğer isimlerden biri oldu.

 

ÖĞÜT: PARTİM VE HALK İSTERSE OLUR

 

Ensar Öğüt, gazetecilerin adaylığı ile ilgili sorularını yanıtsız bırakırken, sadece partisinin uygun görmesi bu göreve talip olabileceğini  ifade etti. Ensar Öğüt’ün adaylığı ile ilgili sorular  CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’ de soruldu. İsminin tüm bölgelerde yoğun bir şekilde tartışıldığını, genel merkez olarak ne düşündüklerini ifade eden gazetecilere,  Keskin, “ her şey halkın isteğine bağlıdır. Bu soruyu kendisi burada Ensar beye sorun” diye kısa bir yanıt verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat