Özdilek

Siyaset

CHP, partiye emek verenleri unutmadı

CHP İzmit İlçe Örgütü, partiye emek verenleri unutmadı. Imperial Park Otel’de akşam yemeğinde ağırladı.

28 Eylül 2014 Saat: 12:51
CHP, partiye emek verenleri unutmadı
CHP, partiye emek verenleri unutmadı

Imperial Park Otel’de gerçekleşen yemekte İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve yönetimi, tüm misafirlerini kapıda karşıladı, kusursuz bir ev sahipliğine imza attı. Eski İl ve İlçe Başkanları, eski ve aktif mahalle temsilcileri ve meclis üyelerinin davetli olduğu geceye İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Kocaeli Milletvekilli Haydar Akar ve CHP’den İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen de katıldı. Gecede ayrıca 27 ay İzmit İlçe Başkanlığını yürüten ve geçtiğimiz ay istifa eden Selman Yıldırım’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verilirken, mahalle temsilcilerin de teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Bu ilçe başkanı olarak ilk ve son olarak yapacağımız yemektir diyen CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “ Bundan sonra siyaset yapma metodumuzu değiştireceğiz” dedi.  Evet 2014 seçimlerinde en çok umudumuz olan İzmit’i kaybettik diyen Küçükkaya, “  Ama kaybetsek de en çok oyu almış ilçe örgütüyüz. Bu akşam sizlere bir teşekkür etmek istedik. Tüm eski ilçe başkanlarımıza ve il başkanlarımıza teşekkür etmek istedik. Kazanmamış olsak da, birbirimize teşekkür etmemiz gerekir” diye konuştu. Bir kişiye bile çok ihtiyacımız var diyen Küçükkaya, “  Paramız yok pulumuz yok ama imanımız inancımız altı oka olan sevdamız var. Birlik ve beraberlik olmadan hiçbir şeyi başaramayız. Filistinli çocukların İsrail ile mücadele etmesi gibi şuanda CHP’de siyaset yapıyoruz. O yüzden CHP’de bazı şeyleri değiştireceğiz” dedi.

Çok değerli yoldaşlarım diyerek konuşmasına başlayan CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, “Beraber çalışmaktan onur duyduğum bu yönetime sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi. Çok değerli partililerim başka CHP yok başka Türkiye yok başka Kocaeli yok diyen Yıldırım,” birlik olmalı beraber olmalıyız. El ele vermeliyiz. El ele CHP’yi iktidar yapmalıyız. Sokağa baktığımızda sıkıntı yaşayan yurttaşlarımız CHP’ye mensup yurttaşlarımızdır. Bunlar için CHP’ye inanan zorluklar çeken yurttaşlarımız için el ele vermeliyiz. Başka Selman Yıldırım, başka Yalçın Kuşkan, Haydar Akar, Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Erol Köse yok. Başka büyüklerimiz yok. Bunun için birbirimizi sevmeliyiz” diye konuştu. 27 aylık görev sürem içerisinde kırdığım üzdüğüm arkadaşlarım olmuştur diyen Yıldırım,” hepsinden özür diliyor, helallik istiyorum. Bu süre içerisinde hepimizin ortak derdi amacı CHP’yi iktidar yapmaktı. Ama maalesef o iç barışı yeterince icra edemediğimiz için belkide benim ve ilçe yöneticilerimin eksikleri vardır. Hepimizin bu bilinçle inançla CHP’ye inanmamız gerekiyor. Bu 27 aylık süreç hayatımın en güzel aylarıdır. Torun sahibi olduğumda hayatımın en güzel dönemi CHP İzmit İlçe Başkanlığı dönemiydi diye anlatacağım “ dedi.

Bizi sizlerle buluşturan ilçe örgütüne teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar,” evet birbirimize teşekkür etmeyi öğrenmeliyiz” dedi.  Evet 30 Mart seçimlerinde belki kazanamadık ama hem genel merkezi hem de Kocaeli ilini demokratikleştirmeye çalıştık diyen Akar, “ Hep olmalı dediğimiz ön seçimi yaptık. Partiye gönül veren herkes sandığa geldi. Sonuçta paylaştık ve sorumluluğu birlikte aldık. Yılların alışkanlığını bir kenara bırakmamız gerekiyordu. Ama arkadan kaybettiğimiz zaman sorumluluğu bir kişiye yüklemeye çalıştık. Hep birbirimizi eleştiriyoruz. Eğer başarılı olmak istiyorsak artık bunu yapmayı bırakmalıyız. 8, 9 aylık bir süre var. Demokrasi şöleni CHP’de devam edecek. Milletvekilliği seçiminde de ön seçim olacak. Bu partiye gönül veren herkesin aday olmaya hakkı vardır” ifadelerini kullandı.

İlçe örgütüne teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “Önümüzde ki süreç içerisinde bir milletvekilliği seçimi yaşayacağız. Kocaeli İl Örgütü yerel seçimlerde nasıl davrandıysa yani ön seçimi ne kadar istedi ve uyguladıysa milletvekilliği seçiminde tavrımız aynı olacaktır” dedi. Teşekkür organizasyonu partimiz için çok değerlidir diyen Kuşkan, “Zaman zaman birbirimizi çok eleştiriyoruz. Bu yemek için çok memnun oldum. Bundan sonra da kentin bu kadar olumsuzluğa rağmen, iktidarda olmamamıza rağmen, her türlü baskıya rağmen direnen bir örgüt ve bu direnci sürdüreceğimizi biliyorum. Bu geceye katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat