Özdilek

Siyaset

CHP Parti Meclisi’nin Kocaelili adayları çok iddialı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 5, 6 Eylül tarihlerinde Söğütözü Çankaya ATO’nun salonunda gerçekleşen 18. Olağanüstü Kurultayında genel başkanlığın ardından PM üyeliği için kıyasıya mücadele devam ediyor.

6 Eylül 2014 Saat: 17:53
CHP Parti Meclisi’nin Kocaelili adayları çok iddialı
CHP Parti Meclisi’nin Kocaelili adayları çok iddialı

PM’ye başvuran CHP’liler salonda delegelere kendilerini tanıtan broşürler, afişler dağıtırken, bir yandan da kulis çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

CHP’nin 5 Eylül Cuma günü gerçekleşen genel başkanlık seçiminin ardından PM üyeliği için yoğun bir çalışma var. Genel Başkanlığa Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesinin ardından şimdi de seçilecek olan 52 Parti Meclis üyesi ve 15 Yüksek Disiplin Kurulu üyesi için başvuranlar, salonda delegelerden oy alabilmek için çeşitli çalışmalar sürdürüyor. İlimizden de PM üyeliği için başvuran 2011 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Yrd. Doç. Dr Ehlinaz Torun ve İl Kadın Kolları eski Başkanı aynı zamanda kurultay delegesi olan Fatma Gediksiz çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞARI ŞANSIMIZ GÖRÜLÜYOR

Söğütözü Çankaya ATO’nun salonunda devam eden CHP’nin 18. Olağanüstü Kurultayında PM’ye aday olan Fatma Gediksiz Salonda açtığı stant önünde 11 kişilik ekibi ile çalışmalarını sürdürüyor. ‘Tam Şimdi’ sloganı ile broşürünü dağıtan Gediksiz, tam şimdi ben olmaktan biz olmaya çıkmak, tam şimdi kucaklaşmak ve kalplerdeki kırgınlıkları unutmak gerek dedi. Adaylık başvurusu yapmadan önce Kocaeli delegeleri ve İl Başkanı Yalçın Kuşkan’a danışarak adaylık başvurusunu yaptığını söyleyen Gediksiz, “ 20 gündür ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarımızın çoğunu interaktif ortamda gerçekleştirdik. Başarı şansımız herkes tarafından görülüyor. Umarım Kocaeli’ne bir PM daha kazandırırız “ diye konuştu.

BİRÇOK DELEGENİN LİSTESİNDEYİM

Adaylık sürecinde çok fazla harcama yapmadığını belirten Gediksiz, “ baskı ve telefon masrafımız oldu. Bir ajans ile çalıştık, oda arkadaşımdı” dedi. Hak eden ve emek verenin kazanması gerektiğini belirten Gediksiz, “ örgüten gelmeyen kişilere çok fazla şans vermiyorum. Birçok delegenin listesinde olduğumuz da düşünüyorum” diye konuştu. Gediksiz, diğer aday Yard. Doç. Dr. Ehlinaz Torun için ise kazanma şansının olduğunu ifade etti. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Gediksiz, “ İzmit İlçe Kadın Kollarına destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

KENDİMİ ŞANSLI GÖRÜYORUM

PM’ye ilimizden aday olan Yard. Doç. Dr Ehlinaz Torun, şansının oldukça yüksek olduğunu belirtti. Daha önce aday olmam ve yaptığım çalışmalar parti tarafından görülüyordur diyen Torun, “ kendimi şanslı görüyorum. Bu şansı tabiî ki delegeler ve örgüt verecek ama yaptığım çalışmalar da görülüyordur “ diye konuştu. PM’ye tabandan çok fazla talep geldiği için aday olduğunu dile getiren Torun, “ delegelerle görüştüm. Çalışmalarımda ağırlıklı olarak sosyal medyayı kullandım. 2 bin kartvizit bastırdım. Ekonomik olarak çok fazla israf yapmadım. Tabiki reklam yapılmalı ama bakın kağıtlar hep yerlerde, bunu israf olarak görüyorum” dedi. Kocaeli basınına da teşekkür eden Torun, “ bana çok destek verdiler. Daha adaylık açıklamamı yapmadan haberlerim çıktı” diye konuştu. Torun, İzmit İlçe Kadın Kollarının ve Karamürsel’den Mecbure Selvi’nin de kendisine destek vermek için yanında olduğunu belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat