Özdilek

Siyaset

CHP ÖN SEÇİME HAZIR

CHP’nin 8 Şubat Cumartesi günü İzmit, Darıca, Derince, Gebze, Gölcük, Kartepe ve Körfez ilçelerinde Belediye Meclisi Üyeliği ile ilgili yapacağı eğilim yoklaması için hazırlıklar sürüyor. Üye listelerine itirazlar Çarşamba günü

3 Şubat 2014 Saat: 17:42
CHP ÖN SEÇİME HAZIR
CHP ÖN SEÇİME HAZIR

PUSULALAR CUMA GÜNÜ GELECEK

Bu arada, belediye meclisi aday adaylarının isimlerinin yer aldığı pusulalar, yarın (salı) CHP Zil Örgütü tarafından Ankara’yla gönderilecek. Aday adaylarının soyadına göre alfabetik olarak Ankara’da bastırılacak pusulalar; cuma günü ilimize gönderilecek.

CHP’DE HANGİ İLÇE NEREDE SEÇİM YAPACAK?

İZMİT- 7293 üyenin oy kullanma hakkı bulunan İzmit’te seçim İzmit Lisesi’nde gerçekleşecek. Üyeler en az 19, en fazla 37 kişi işaretleyecekler. 25 sandığın koyulacağı meclis üyesi seçimleri için şuana kadar 104 müracaat yapıldı.

DARICA- 1630 üyenin oy kullanma hakkı bulunan Darıca ‘da seçim Darıca İlçe binasında yapılacak. Üyeler en az 16, en fazla 31 kişi işaretleyecekler. Darıca’da şuana kadar 32 müracaat var.

DERİNCE- 2495 üyenin oy kullanma hakkı bulunan Derince’de seçim Merkez Seçim Bürosu’nda yapılacak. Üyeler en az 9, en fazla 19 kişi işaretleyecekler. 9 sandığın kurulacağı seçimler için şuana kadar 23 müracaat yapıldı.

GEBZE- 2495 üyenin oy kullanma hakkı bulunan Gebze’de seçim Gebze Eşrefbey İlkokulu Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Üyeler en az 19, en fazla 37 kişi işaretleyecekler. Gebze de şuana kadar 31 müracaat var.

GÖLCÜK- 1893 üyenin oy kullanma hakkı bulunan Gölcük’te seçim Merkez Mahallesi

1. Sokak Adanur İş Merkezi’ndeki Seçim Ofisinde gerçekleşecek. Üyeler en az 9, en fazla 19 kişi işaretleyecekler. Gölcük’te şuana kadar 22 müracaat var.

KARTEPE- 1362 üyenin oy kullanma hakkı bulunan Kartepe’de seçim, Uzunçiftlik Düğün Salonu’nda yapılacak. Üyeler en az 9, en fazla 19 kişi işaretleyecekler. Kartepe’de şuana kadar 29 başvuru var.

KÖRFEZ- 2108 üyenin oy kullanma hakkı bulunan Körfez’de, seçim Körfez Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak. Üyeler en az 16, en fazla 31 kişi işaretleyecek. 10 sandığın kurulacağı seçimler için şuana kadar 34 müracaat var. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat