Özdilek

Siyaset

CHP’NİN ESKİ TÜFEKLERİ BİR ARAYA GELDİ

CHP İzmit İlçe Örgütü’nün düzenlediği gecede 1960 yılından günümüze partinin çeşitli kademelerinde görev yapan isimler bir araya geldi ve tecrübelerini anlattı

30 Mart 2013 Saat: 01:37
CHP’NİN ESKİ TÜFEKLERİ BİR ARAYA GELDİ
CHP’NİN ESKİ TÜFEKLERİ BİR ARAYA GELDİ
CHP İzmit İlçe Örgütü, 1960 yılından bu güne kadar İzmit`te görev yapan il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleriyle bir araya geldi. İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım ile yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen geceye katılım oldukça yoğun oldu. Gece, CHP`nin eski yeni birçok önemli ismini bir araya getirdi. Önce birlikte yemek yiyen CHP`liler ardından ise tecrübelerini partilileriyle paylaştı. Başkan Selman Yıldırım, davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. 
 
ESKİ TÜFEKLER BİR ARAYA GELDİ
Geceye, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Onur Kumbaracıbaşı, eski milletvekilleri ; Sefa Sirmen, Bekir Yurdagül, Kenan Akman, eski belediye başkanları; Fikret Toker, Erol Köse, eski meclis üyesi  Hüseyin Acurman, eski ilçe başkanları: Nejdet Çetinak, Ömer Hazer, Alpaslan Seymen, eski il başkanları : Necat Çakır, Rıdvan Alkan, İbrahim Aydın, Bozkurt Uslu, Mustafa Küpçü, Keramettin Gençtürk, eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kadri Veziroğlu ile çok sayıda partili katıldı. Gecede ayrıca il başkanı Yalçın Kuşkan ile milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar`da hazır bulundu.
 
GÖZLER ERENKAYA VE ŞENSOY`U ARADI
Geceye davet edildikleri halde sağlık sorunları ve mazeretleri nedeniyle Nejdet Balcı, Rıza Sirmen, Salih Gün, Nazmi Keskin, Cevdet Selvi, Cengiz Sarıbay, Hurşit Güneş katılamadı. Eski milletvekili Hikmet Erenkaya ile eski il başkanı Ferhan Şensoy geceye katılmadı. CHP`nin bir çok önemli isminin bulunduğu geceye Erenkaya ve Şensoy`un katılmaması nedeniyle gözler iki ismi aradı.  Geceye davet edilen her ismin oturacağı sandalyeye isimleri yazıldı. Yönetim kurulu üyeleri de kapıda karşıladıkları davetlilere oturacakları yere kadar refakat etti. 
 
İLK AKLA SOSYAL DEMOKRATLAR GELİYOR
Gecenin açılış konuşmasını ev sahibi olan İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım yaptı. Yerel yöneticiler ve projeleri sorulduğunda akla ilk olarak CHP`li sosyal demokrat bir anlayışın geldiğini ifade eden Yıldırım, “Rahmetli Leyla Atakan`dan başlayan, Erol Köse, Sefa Sirmen, Hikmet Ernekaya, Fikret Toker ve çalışma arkadaşlarından oluşan kadronun deneyim ve birikimlerinden faydalanmak istiyoruz. Bu kadro bizde mevcutken, önümüzdeki süreçte CHP`nin 2014`te seçimlere hazırlamakta kadronun birikimlerinden faydalanmamak doğru olmazdı” açıklamasında bulundu. 
 

YILDIRM İYİ İVME YAKALADI
Daha sonra ise yaptığı hizmetlerle adı İzmit sınırlarını aşan eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen söz aldı.  Başkan Yıldırım`dan övgüyle bahseden Sefa Sirmen, “Selman Yıldırım, seçildiği günden bu yana çalışmalar ile güzel bir ivme yakaladı.  Bizim dönemimizdeki sosyal demokrat anlayışımız Türkiye`de çığır açmıştı. İzmit`te yapılan projeler Türkiye`ye örnek oluyordu. Bugün belediye yöneticileri çok büyük kaynaklara kavuşmuş olmalarına rağmen bizim çok büyük borçlar bıraktığımızı ifade ediyorlar. Gerçekten biz o zor dönemlerde gerek kendi bütçemizi kullanarak kendi varlıklarımızı ipotek ettirerek çalışanların maaşını ödedik” ifadelerine yer verdi. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat