Özdilek

Siyaset

CHP Milletvekili adayları bir arada

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7 Haziran seçimleri için çalışmalara devam ediyor. CHP Kocaeli milletvekili adayları bugün düzenlenen kahvaltı programında partililer ile bir araya geldi.

25 Nisan 2015 Saat: 17:35
CHP Milletvekili adayları bir arada
CHP Milletvekili adayları bir arada

Maşukiye Cevizdibi Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programına CHP milletvekili adaylarından 10’u katılırken dayısının vefatı nedeniyle Tahsin Tarhan katılmadı. Düzenlenen kahvaltı programına partililer de yoğun katılım sağladı. Düzenlenen kahvaltı programında adaylar ve partililere sandık seçmen listeleri verildi ve çalışmaların hızlandırılması istendi.

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, “Seçime çok az kaldı. Şuan bizi yöneten iktidar ülkeyi çok kötü duruma getirdi. Eğitimin çöktüğü, ekonominin frenin patladığı, dinimizin ayaklar altına alındığı döneme getirdiler. Bunlar Kuranı Kerim’i pasta yapıp yiyecek konuma geldiler. Genel başkanımızın açıkladığı vaatler halkımızı umutlandırdı. Bize düşen ise farelerden sandıkları korumak. Sandık listelerini partimize emek verenlere teslim ediyoruz çalışmalarını yapmaları için. Cumhuriyet Halk Partisi olarak 8 Haziranda genel merkeze gitmek için otobüslerimiz hazır bekliyor” şeklinde konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Kocaeli 1’nci sıra milletvekili adayı Fatma Hürriyet Kaplan, “Önümüzde yaklaşık 40 gün var. Hepimize büyük işler düşüyor. Bir rüzgar bekliyorduk. Bu rüzgar genel merkezden geldi. Şimdi bu rüzgarı biz kasırgaya çevirmek zorundayız. CHP kadınlara olan güvencini bir kadın adayı başa koyarak gösterdi. Biz sokak sokak, ev ev dolaşarak herkesin elini sıkmalıyız. 40 günde yemeyelim, içmeyelim her şeyi bir kenara bırakıp çalışalım. 8 haziranda CHP iktidarını hep birlikte taşıyalım. 8 haziranda CHP iktidarının olduğu bir güne uyanmak dileğiyle hepinizi selamlıyorum” dedi.

Etkinlikte yaptığı konuşmada Gölcük’te çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Turan Dumlu, “Bu seçimlerde 4’ncü sırada milletvekili adayıyım. Bu seçimlerde listeye giremeyip yanımızda olan arkadaşlarla beraber çalışmaya devam ediyoruz. Biz Gölcük’te partimizi birinci parti yapacağız. AK parti onların önüne geçmememiz için devletin bütün imkanlarını kullanacaklardır. Onlar cumhurbaşkanını da Gölcük’e getirse biz yine de birinci parti olacağız. İnsanları refaha ulaştıracak bir parti CHP’dir. Onun için CHP diyoruz” şeklinde konuştu.

Programda yaptığı konuşmada her zaman çok çalıştığını dile getiren Cuma Karavar, “Ben bir milletvekili adayı olarak değil, CHP’nin neferi olarak çalışıyorum ve hepinizi selamlıyorum” dedi. Tamer Solakoğlu, “CHP belki de ilk defa iktidara bu kadar yaklaştı. Bizim çok çalışmamız gerekiyor. 8 Haziran günü yaşanacak bir Türkiye sözü verdiysek hep beraber omuz omuza çalışmamız gerekiyor. 8 Haziran’da CHP’yi hep birlikte iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı. Ayhan Mutlu ise konuşma yapmak yerine kendi yazdığı bir şiiri okudu. Daha sonra kürsüye gelen Rasim Meriç ise, “Genel merkezimiz üzerine düşeni yapmıştır. Bizim yapmamız gereken tek şey çalışmak, çalışmak ve çalışmaktır” dedi.

Asude Fırat Özkan annesi rahatsız olmasına rağmen programa gelerek, “Birleşe birleşe kazanacağız” dedi. Kemal Nişancı, “Genel merkezimizin hazırladığı projelerin halkın taleplerinden doğduğunu unutmamalıyız ve çok çalışmalıyız” dedi. Sabriye Şahin ise, “AKP’yi ortadan kaldırmak için hepinizi milletçe alkışlamaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı Cihat Altunyuva, “Kentimizde çalışarak uzun zamandır iktidar yüzü görmeyen partililerimize bu sevinci seçim günü yaşatacağız” şeklinde konuştu. HALK

Programda olarak konuşma yapan Haydar Akar ise, “Kocaeli halkı tarafından çok beğenilen bir milletvekili kadrosu ile yola çıktık. Biz artık AKP’nin yaptıklarını değil, Türkiye’nin analizini yapıyoruz. Biz Türkiye’nin açlık sınırından, borçlarından yaşamdan bahsediyoruz. Konuştuğumuz vatandaşların hassasiyetlerini ihtiyaçlarını bilerek onlarla konuşmalıyız. Türkiye’nin bize ihtiyacı var. Uyumadan, yemeden içmeden çalışmalıyız. Halk bizim yanımızda. Sokak bizim listemizi baş tacı yaptı. Bunu değerlendirmek ve seçimlerde partimizi iktidara taşımak zorundayız diyorum. Hepinizi selamlıyorum” dedi.  



YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat