Özdilek

Güncel

CHP, Liman’da kapıda kaldı

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan’ın Liman İş Sendikası’nın davetlisi olarak gittiği Derince Limanı’na girişte sorun yaşandı.

5 Şubat 2014 Saat: 16:44
CHP, Liman’da kapıda kaldı
CHP, Liman’da kapıda kaldı

Yaklaşık yarım saat Derince Limanı Güvenlik C Kapısı önünde bekletilen Tarhan ve beraberindekiler, kapıya kadar gelen Liman İş Sendikası Başkanı Bülent Akyurt tarafından içeri aldı.

VALİ YARDIMCISININ TALİMATI
CHP Büyükşehir adaylı Tahsin Tarhan, Derince Belediye Başkan adayı Hakan Savaş ve bir grup partiliyle yemekhaneye geçen Liman İş Sendikası Başkanı Bülent Aykurt, yaşanan sorunla ilgili şu bilgiyi verdi:
“- Limanlardan Sorumlu Vali Yardımcısı Abdullah Etil ile telefonda görüştük. Vali Etil, bize ‘kamu kuruluşlarında siyasi faaliyetler yasaktır. Ziyaret yapsınlar ama konuşma yapılmayacak” dedi. Limanlardan sorumlu eski Vali Yardımcımız Ali Sözen, zamanında tüm siyasi partiler seçim zamanında gelip ziyaretlerini konuşmalarını yaparlardı. Şimdiye kadar hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştık”
Aykurt, geçen ay MHP Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş’ın da kendilerini ziyaret ettiğini ve konuşma yaptığını, ancak ne girişte, ne çıkışta bir sorun yaşanmadığını söyledi.CHP heyetinin konuşma yapmayacağı, sadece yemeğe geldikleri belirtilince, girişe izin çıktı.
“DOĞRU BİR HAREKET DEĞİL”
CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, valiliğin bu hareketini doğru bulmadığını belirterek, “ Biz Liman İş Sendikasının daveti üzerine buradayız. İşçi kardeşlerimizle birlikte yemek yemek için geldik. Kapıda bizlere karşı uygulanan bu hareketi doğru bulmuyorum. Buraya gelen misafirleri engellemek valiliğin işi değildir” dedi. Tarhan ve beraberindekiler Derince Liman işçileriyle birlikte yemek yedikten sonra Derince Limanı’ndan ayrıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat