Özdilek

Kültür/Sanat

CHP’LİLERDEN TİYATRO SANATÇILARINA ZİYARET

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı Sivil Toplum Örgütü Komisyonu, Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle kentimizde bulunan tiyatro gruplarını ziyaret etti.

28 Mart 2013 Saat: 23:50
CHP’LİLERDEN TİYATRO SANATÇILARINA ZİYARET
CHP’LİLERDEN TİYATRO SANATÇILARINA ZİYARET

Komisyon Başkanı Sevgi Bayraktar, Komisyon Üyeleri Ayşe Tırka ve Gülgün Kasabalı, tiyatro sanatıyla uğraşan ve yıllarını bu işe vermiş kentimiz sanatçılarını kutladı. Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin ve ekibiyle sohbet eden komisyon üyeleri çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Komisyon üyeleri, tiyatronun hayatın kendisi olduğunu dile getirerek, bir oyunun ortaya çıkması için büyük emek harcandığını ve tiyatronun bir toplumun gelişmişliğini gösterdiğini dile getirdi. Akçin, Kocaeli’lerin devlet tiyatrosu için baskı yapması gerektiğini ifade ederek, Kocaeli’nin sanatçılarını tek tek kaybettiğini ve Kocaeli`de bir devlet tiyatrosunun şart olduğunu bu söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat