Özdilek

Siyaset

CHP’liler parti önünde bayramlaştı

CHP İl Örgütü ve İlçe örgütü her bayramda olduğu gibi bu bayramda da parti binası önünde bayramlaştı. Bayramlaşma törenine milletvekili Hurşit Güneş, Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya katılmadı.

5 Ekim 2014 Saat: 14:11
CHP’liler parti önünde bayramlaştı
CHP’liler parti önünde bayramlaştı

CHP geleneksel bayramlaşma törenini bu bayramda da CHP İzmit İlçe Örgüt binası önünde gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, eski belediye başkanı Fikret Toker, eski il başkanları Ferhan Şensoy, Rıdvan Alkan ve Cevdet Barış, eski İzmit İlçe Örgütü Başkanı Alpaslan Seymen, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

SİRMEN, ERENKAYA VE GÜNEŞ YOKTU

CHP’nin bayramlaşma programında dikkat çeken nokta ise eski milletvekilleri Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya’nın bayramlaşma programına katılmaması oldu. CHP’nin eski ve yeni birçok isminin katıldığı bayramlaşma programında, parti büyükleri olarak gösterilen Sirmen ve Erenkaya’nın katılmaması partililer tarafından tepki topladı. Sirmen ve Erenkaya, son olarak geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda düzenlenen bayraimlaşma programında gözükmüştü. Ayrıca uzun zamandır ortalarda gözükmeyen milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş’in de bayramlaşma programına katılmaması dikkat çekti.

 

BARIŞ GETİRMESİNİ DİLEDİ

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, bayramlaşma töreninin ardından ise kısa bir bayram mesajı verdi. Özellikle Orta Doğu’da yaşanan sıkıntılara değinen Başkan Yalçın Kuşkan, “Buruk bir bayram yaşıyoruz. Orta Doğu’da ve dünyanın diğer bölgelerinde yaşanan savaşlar, ölen masum insanlar aklımızdan çıkmıyor. Umarız önümüzdeki bayramlarda daha mutlu bir dünya üzerinde yaşarız. Kurban Bayramı’nın da barış getirmesini diliyorum” açıklamasında bulundu. Öte yandan CHP’li vekiller Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar, parti önündeki bayramlaşma töreninin ardından Türk Ocağı tarafından düzenlenen Vatanseverler Bayramlaşması’na katıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat