Özdilek

Siyaset

CHP’liler imza toplamaya başladı

Kocaeli’deki milletvekili adaylarını merkez atamasıyla belirleyecek olan CHP’ye parti tabanından ön seçim isteği. CHP’nin İzmit’teki mahalle temsilcileri, adaylarım ön seçimle belirlenmesi için imza kampanyası başlattı.

18 Şubat 2015 Saat: 18:24
CHP’liler imza toplamaya başladı
CHP’liler imza toplamaya başladı

7 Haziran Seçimleri için Kocaeli milletvekili adaylarını ön seçimle değil, merkez atamasıyla belirleme kararı alan parti Genel Merkezi’ne tabandan gelen itiraz sesleri yükseliyor. CHP’nin İzmit’teki 38 mahallesinde, mahalle temsilcilikleri aracılığıya ön seçim yapılması için imza kampanyası başlatıldı. CHP’liler, toplanan imzaların bir kısmını İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya sunacak. Ancak partililerin asıl hedefi toplanan tüm imzaları genel merkeze sunarak ‘Ön seçim istiyoruz’ mesajı vermek ve tabanını rahatsızlığını dile getirmek.

 

KARAR GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesi gerektiğini söyleyen Gültepe Mahalle Temsilcisi Kerem Balta “Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olmaktan onur ve gurur diyorum” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bütün Kocaeli örgütlerinin ve üyelerinin ön seçim isteği neden dikkate alınmamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi’ne bağlılığımız ve partililiğimiz tartışılmaz. Ancak parti genel merkezimizin sesimizi duymasını ve Kocaeli ile ilgili kararını bir kez daha gözden geçirmesini talep ediyoruz.”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat